BEOGRAD U OPSADI ZBOG DŽIHADISTA! Srbija će biti u FOKUSU 68 tajnih službi sveta

Ministarski savet OEBS-a održaće se 3. i 4. decembra u "Kombank areni", a u tom periodu Srbija će biti u fokusu tajnih službi iz najmanje 68 država

  • 18

Najavljen kao najveći skup svetskih lidera u Beogradu, još od samita Pokreta nesvrstanih, Ministarski savet OEBS-a biće najizazovniji zadatak bezbednosnim službama, posebno posle terorističkih napada u Francuskoj, a u tom periodu Srbija će biti u fokusu tajnih službi iz najmanje 68 država!

Ministarski savet OEBS-a održaće se 3. i 4. decembra u "Kombank areni", a kako prenosi ALO! bezbednosne službe zemalja učesnica već su počele sa aktivnostima na srpskom terenu, a prve procene su da će ovaj sastanak obezbeđivati i do 10.000 policajaca, kao i da će Beograd biti tada pod opsadom!

Spisak zvanica još se utvrdđuje, a izvestan je dolazak šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova i američkog državnog sekretara Džona Keria, kao i dolazak na desetine ministara spoljnih poslova i preko 2.000 stranih zvaničnika.

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

Pored dešavanja u "Kombank areni" bilateralni sastanci dešavaće se i u Palati Srbije, gde će predstavnici Vlade Srbije imati razgovore sa stranim delegacijama i uglednim gostima.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Lune

    17. novembar 2015 | 10:13

    Putin tvrdi da 40 zemalja trguje sa tom krvavom skalamerijom,novog svetskog poretka.Napravite spisak nepozeljnih.

  • Gradjanin 2 reda

    17. novembar 2015 | 09:49

    Kako je to lepo,svi ce da se skupe kod nas,a onda ce ovi da dignu nesto sasvim levo i opet Srbija kapisla za jos nesto vece .....

  • Nira

    17. novembar 2015 | 09:45

    Staviše opet metu na nas:-!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA