NEĆEMO PODIZATI BODLJIKAVU ŽICU! Evo šta je Vučić rekao o ZATVARANJU GRANICA u Evropi!

Srpski premijer je rekao da će se na granicama sprovoditi i da se sprovode kontradiverzioni prelgedi kako bi se obezbedila bezbednost svoh građana Srbije

  • 26

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, ponovio je danas da Srbija neće podizati ograde i bodljikave žice na svojim granicama i da će sprovoditi kontradiverzione prelgede, svuda i na svakom mestu.

- Srbija će primati i pokazivati solidarnost i humanost prema svim ovim ljudima, to će dobro govoriti o našoj zemlji, ali i tim ljudima dobro o našem narodu. To će nam se jednog dana vrati kroz njihovu ljubav i poštovanje - rekao je Vučić nakon obilaska centra za migrante u Preševu sa visokim komesarom UN Antoniom Guterešom.

VUČIĆ I GUTEREŠ OBIŠLI IZBEGLICE U PREŠEVU: Migranti tokom zime na sigurnom i pod krovom

Podvukao je da će se na granicama sprovoditi i da se sprovode kontradiverzioni prelgedi kako bi se obezbedila bezbednost svih građana Srbije.

On je zahvalio Guterešu na poseti Srbiji i dodao da će naša zemlja nastaviti da brine o izbeglicama jer su "u 99,99 odsto slučajeva to dobri ljudi, proterani sa ognjišta, naterani da napuste zemlju zbog terorizma i raznih drugih razloga".

Niko ne može da predvidi ko će preći granicu, poručio je premijer Srbije, misleći na izbeglice koje svakodnevno prelaze srpsku granicu na putu ka EU. On je tako odgovorio na pitanje novinarke da li može da se predvidi ko će preći granicu i da li među izbeglicama ima i terorista.

DA LI ĆE SRBIJA POSTATI LOGOR ZA IZBEGLICE IZ SIRIJE? Evo šta Srbe čeka posle ZATVARANJA GRANICA

- Kontrolišemo ljude. Mi ne možemo znati da li je pasoš koji nam pokažu falsifikovan ili ne. Oni čak ne moraju ni da nam ga pokažu - rekao je Vučić i dodao da se izbeglice registruju, da im se uzimaju otisci prstiju i šaka.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bica

    17. novembar 2015 | 15:53

    Necemo izazivati dodatni haos u regionu.

  • galica

    17. novembar 2015 | 14:27

    Podrzavam. Ispravna odluka!

  • Ivan

    17. novembar 2015 | 14:27

    Mi smo uvek znali humano, na dostojanstven nacin da se izborimo svim nedacama. U bezbednost gradjana Srbije a i migranata ne treba sumnjati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA