VUČIĆ PORUČIO STUDENTIMA U BUJANOVCU: Znanje niko ne može da vam oduzme

Srpski premijer se na početku obraćanja studentima zahvalio Evropskoj uniji, švajcarskom ambasadoru u Beogradu Danijelu Ruhu i šefu Misije OEBS u Beogradu Peteru Burkhartu na pomoći za izgradnju nove zgrade odeljenja Ekonomskog fakulteta

  • 3

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas studentima odeljenja Ekonomskog fakulteta iz Subotice u Bujanovcu da budu marljivi, uče, da je to najvažnije i da niko ne može da im oduzme znanje.

Vučić se na početku obraćanja studentima zahvalio Evropskoj uniji, švajcarskom ambasadoru u Beogradu Danijelu Ruhu i šefu Misije OEBS u Beogradu Peteru Burkhartu na pomoći za izgradnju nove zgrade odeljenja Ekonomskog fakulteta.

VUČIĆ I GUTEREŠ OBIŠLI IZBEGLICE U PREŠEVU: Migranti tokom zime na sigurnom i pod krovom

- Bez njih teško da bismo mogli da završimo zgradu i da ovako impresivno izgleda. Ja sam impresioniran uslovima koji su pruženi i srpskim i albanskim studentima ovde - rekao je Vučić.

Ponosan je, dodao je, što će u toj zgradi studenti učiniti i na srpskom i na albanskom jeziku. Zato je i poručio studentima da rade, jer je, dodao je, to najvaznije.

- To niko ne može da vam oduzme. Mogu da vam govore svi šta hoće, koliko hoće, a najvažnije je da odavde izađete sa mnogo više znanja - kazao je srpski premijer.

Vučić je Ekonomski fakultet u Bujanovcu posetio posle posete Preševu, gde je obišao centar za migrante.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan1

    17. novembar 2015 | 16:37

    Premijer je dobro rekao. Pamet nam niko ne može oduzeti.

  • Nina

    17. novembar 2015 | 16:23

    Zgrada Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu jedna je od retkih novih zgrada visokoobrazovnih ustanova. Nadam se da će primer koji je dao švajcarski ambasador povesti i druga kako strana, tako i domaća lica da doniraju i pomognu vlasti u obnovi prosvetnih ustanova.

  • Drasko

    18. novembar 2015 | 08:06

    Znanje je mozda jedno od retkih stvari sto nemoze da se kupi za novac.Zato je ovo odlicna poruka premijera da buduci studenti sticu sto vise znanja jer sa znanjem mogu mnogo postici u zivotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA