MILAN NEDIĆ JE OVO PISMO NAPISAO HITLERU 1943. GODINE: Pročitajte šta je srpski đeneral PORUČIO vođi TREĆEG RAJHA! (FOTO)

Rehabilitacija armijskog đenerala i predsednika srpske vlade u okupaciji za vreme Drugog svetskog rata podelila je Srbiju, a glavnu reč ima Viši sud u Beogradu

Rehabilitacija srpskog premijera za vreme okupacije u Drugom svetskom ratu Milana Nedića, jedna je od najvažnijih stvari u Srbiji. Odmah po podnošenju zahteva počela je polarizacija među Srbima, te su se tako podelili na one koji su ZA i PROTIV. Šef srpske diplomatije Ivica Dačić javno je izjavio da je "apsolutno protiv rehabilitacije đenerala Nedića, jer ga je kako kaže na funkciju predsednika srpske vlade postavio Adolf Hitler!
NEDIĆA JE POSTAVIO HITLER, ON JE ZLOČINAC! Evo šta još Ivica Dačić kaže o REHABILITACIJI srpskog premijera

Dok Nedićeva porodica i naslednici tvrde da je on nevin, da se nije ubio, kao što kaže zvanična verzija, već da je ubijen u zatvoru i da je proces protiv njega bio politički konstruisan, a pri tom držeći u rukama veoma važan argument - MILAN NEDIĆ NIKADA PRAVOSNAŽNO NIJE OSUĐEN ZA SARADNJU SA OKUPATORIMA, ona "druga strana Srbije" tvrdi suprotno. Šta je tačno ostaje da se vidi...
DA LI "IZDAJNICI" SRBIJE POSTAJU NJENI "HEROJI"? Draža je REHABILITOVAN, sledeći je Nedić. Evo ko još stoji u redu za "pravdu"

Da li Milan Nedić treba da bude rehabilitovan?

Glasajte

Foto: wikipedia.org

Foto: wikipedia.org


Ipag glavnu reč imaće Viši sud u Beogradu pred kojim se vodi čitav postupak.
Na društvenim mrežama takođe su podeljeni po pitanju rehabilitacije Milana Nedića i dok jedni šeruju govore armijskog đenerala u kojima se dokazuje da je bio "dobar za Srbe", drugi iznose "dokaze" protiv.
Ipak ostaće svima kao kost u grlu pismo Milana Nedića, objavljeno u nedeljnom listu SRPSKI NAROD 30. januara 1943. godine povodom desetogodišnjice "Nemačke revolucije".
Foto: stormfront.org/B E P H O C T

Foto: stormfront.org/B E P H O C T


- Dolazak nacional-socijalista na vlast u Nemačkoj pre 10 godina bio je od sudbonosnog značaja ne samo za nemački narod, već je i od ogromnog istorijskog značaja za sve evropske narode, za celu Evropu, kao i za ostali svet - između ostalog piše Nedić i čestita Adolfu Hitleru na uspešnoj godišnjici.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ustao je PROTIV rehabilitacije Nedića i za list Danas rekao:
- To je bila okupaciona vlast, koju je postavio Hitler. Srbija bi bila jedina zemlja na svetu koja bi rehabilitovala kvislinšku vlast. Uostalom i sama reč kvisling znate otkuda potiče.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Коџа Милош

    Недић никада није ни осуђен па према томе цео процес рехабилитације нема никаквог смисла. Да подсетиммо, Недић је према комунистичкој власти скоком кроз затворен прозор извршио самоубиство. Спрдачина комуниста и њихових прирепака и наследника овим не престаје. Недић анти семита? Па у Србији је за време окупације страдало неупоредиво више Срба него Јевреја. Јел то значи да је био и анти Србин? Ако јесте, јел зато што је слао паре Ђујићу на Динару, спасавао и буквално скидао Србе са усташког и балистичког ножа? Или су српски оријентисани комунисти који у безброј оваких писама и памфлета отворено подржавају усташки покрет и у НДХ се удружениим снагама све до 1943. боре против снага ЈВуО? Јел Недић одговоран за Јасеновац, Стару Градишку, пасја гробља и окупацију Србије у крајњој линији? Једино за шта је истински одговоран је што је искрено презирао Англо саксонце, што га је коштало много више од главе.

  • Goran

    Neverovatno je koliko ima ljudi kojima je jedino znanje iz Srpske istorije ono sto su naucili iz partizanskih filmova.Nedic je spasao mnogo Srba,a to najvise boli Josku,ljubi ga deda,austrougarski soldat.

  • ISTINOM do POMIRENJA POTOMAKA

    Prvo se mora utvrditi istina o ulozi Generala M.Nedića, kao i o ulozi J.Broza i komunistia koji su 1941-45. iskoristili naciste i fašiste, da bi uništili Kraljevinu i Srbe radi interesa tadašnjih centara moći u Moskvi i Londonu.. Dok je General M.Nedić spašavao izbeglice iz NDH , kaplar J.Broz i komunisti su vodili antisrpsku i antipravoslavnu politiku, jer su sprečavali četnike i JVO da se bore protiv hrvatskih nacista, koji su pobili milion Srba.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima