DA SRBIJA ŽIVI BOLJE! Evo kako je Tomislav Nikolić uneo BADNJAK u Predsedništvo! (FOTO)

- Svim građanima Srbije i onima koji pripadaju SPC, a i onima koji ne pripadaju, želim da kažem da na njih pođednako mislim baš kao i na one sa kojima sam u istoj veri, najradosnijim hrišćanskim pozdravom Mir božiji, Hristos se rodi - rekao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić

  • 21

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić tradicionalno je danas na Badnji dan uneo badnjak u zgradu Predsedništva, poručivši da se nada da je ova godina jedna od poslednjih u kojoj u Srbiji vlada kriza i da će se živeti bolje.

(EKSKLUZIVNI INTERVJU) TOMISLAV NIKOLIĆ: Izljubio sam Kolindu na srpski način, POMIRIĆU Rusiju i Tursku! (VIDEO) (FOTO)

- Kao što se iščekuje sutrašnji najradosniji dan, tako i Srbija sa pravom očekuje da ovo bude jedna od poslednjih godina u kojoj Srbijom vlada kriza, nespokojstvo, nesigurnost i neverica i da konačno počnemo da živimo bolje nego do sada - istakao je Nikolić nakon unošenja badnjaka.

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

Predsednik Srbije je vernicima čestitao nastupajući Božić, poželevši im da im 2016. godina bude bolja od prethodne.

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

- Svim građanima Srbije i onima koji pripadaju SPC, a i onima koji ne pripadaju, želim da kažem da na njih pođednako mislim baš kao i na one sa kojima sam u istoj veri, najradosnijim hrišćanskim pozdravom Mir božiji, Hristos se rodi. Neka da Bog da ova godina bude bolja od prethodne - poručio je Nikolić. Poželeo je i da poruka o miru među ljudima dopre do svakog srca ne samo u Srbiji, već i širom sveta.

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

- Unošenjem badnjaka u Predsednistvo Srbije želeo bih da simbolično pozovem sve građane Srbije da se okrenu ljudima oko sebe, ne samo sebi, nego i onima oko njih, koji možda tiho pate zbog njihovog činjenja ili nečinjenja. Srbija je dovoljno velika, mudra i plemenita da svako može barem jednom pored sebe da pomogne - istakao je Nikolić.

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

Službu u Predsedništvu Srbije služio je protojerej Milojko Milivančević iz Vaznesenjske crvke, koji je predsedniku države i njegovim saradnicima čestitao Božić, poželevši im mir i zdravlje.

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Савица

    6. januar 2016 | 17:18

    ЦИРКУС, БАДЊАК СЕ УНОСИ У КУЋУ А НЕ НА ПОСАО.

  • Dr Lune

    6. januar 2016 | 16:07

    Hm,hmm..privatizacija drustvenog i drzavnog uredjenja ??

  • Milan

    6. januar 2016 | 14:24

    odvojite veru od drzave... srbija je drzava svih njenih gradjana, ma koje veroispovesti, to sto je toma "srbenda" nema veze sa drugima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA