VOLEO BIH DA IZBEGNEM IZBORE! Evo kako je Vučić odgovorio na pitanje da li mu miriše u Srbiji na vanredne izbore

- Nisam rekao ništa definitivno, rekao sam da bih voleo da ih izbegnem - rekao je premijer Srbije

  • 6

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da još nema definitivne odluke da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora, da bi lično voleo da ih izbegne, ali da postoje oni koji ih žele.

Upitan da li to što je ranije rekao da mu "ne miriše na izbore" znači da definitivno neće biti vanrednih parlamentarnih izbora, Vučić je odgovorio:

- Nisam rekao ništa definitivno, rekao sam da bih voleo da ih izbegnem - rekao je Vučić.

On je, međutim, dodao da mnogi žele vanredne izbore i da se "lako ujedine i pronađu oni koji bi da ratuju sa celim svetom, koji bi da izgubimo pola muškog stanovništva glumeći da su velike patriote, sa onima koji bi priznali nezavisnost ne samo Kosova, već i Vojvodine, Sandžaka".

"Po tome vidim koliko je naša politika dobra, normalna, pristojna i razumna", rekao je Vučić i dodao da mu je lepo da ih vidi tako ujedinenje u svojim stavovima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubica igjoska 12krnhaca

    11. januar 2016 | 15:39

    takoreci mrtva tek sam izasla iz bolnice otisla na glasanje i to pesice daleki od nase ulice a moj sin isto bolestan otisao i unuka sci smo se razboleli od voda koja nam ulazi u kucu od komsine nadali se pomocice te nam pislala sam vama slike vode niste se odazvali.dobar drzavnik zna probleme malog coveka.srusice se kuca vec se rusi i tone necemo izaci na glasanje a koga to jos interesuje.

  • Dag

    11. januar 2016 | 17:50

    Jedan je - Boris Tadic... (A,koje - to?

  • Mister

    12. januar 2016 | 09:11

    Aha, znas da ih neces dobiti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA