"PESNICA U LICE SRBIJI I SRPSKOM NARODU": Oštra reakcija Marka Đurića na zatvaranje Olivera Ivanovića!

Današnje odvođenje Olivera Ivanovića iz kućnog pritvora u zatvor sramno je i kukavičko taktiziranje pravosudnih organa na Kosovu i Metohiji, ocenjuje direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić

  • 31

- Kao da nije bilo dovoljno to što je Ivanović obespravljen i ponižen sramnim prvostepenim postupkom koji je protiv njega vođen i presudom koja mu je izrečena, već je demonstracija sile antipravnog pravosuđa na Kosovu i Metohiji morala da dobije i ovaj konačni apsurdni oblik - naglasio je Marko Ðurić u saopštenju.

Prema njegovim rečima, siledžijskim ponašanjem onih koji bi po prirodi stvari morali da budu zaštita od sile i nasilja, danas su skinute sve maske, i pred nama je ogoljeno demonstrirana sva beda društva u kojem Srbi na Kosovu i Metohiji žive.

Foto: Tanjug/Danilo Peternek Foto: Tanjug/Danilo Peternek

- Sramno i kukavičko taktiziranje takozvanih pravosudnih organa na Kosovu i Metohiji, koji su sačekali završetak jučerašnje runde dijaloga u Briselu da bi se osmelili na ovaj korak, pokazuje sav jad takozvanog pravnog i demokratskog sistema koji trenutno postoji na toj teritoriji - naveo je Ðurić.

NASTAVLJA SE TEROR NAD IVANOVIĆEM! Prekinut mu je kućni pritvor i HITNO je odveden u zatvor

Srbija i srpski narod, rekao je direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju, ovaj bezuman akt ne doživljavaju kao čin nasilja nad pojedincem, mada bi i to bio dovoljan razlog za najoštriju reakciju, već kao pesnicu u lice i našoj državi i našem narodu.

"Srbija i srpski narod će stajati iza Olivera Ivanovića i umeti da odgovore na vrlo gromoglasan način", naveo je Ðurić u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivanovic krupanjac

    28. januar 2016 | 16:27

    Svi vi samo kritikujete, i nista nepreduzimate. Isto si ovo reko kad je bijo osudjen. Sta sad?

  • Gazda

    28. januar 2016 | 16:30

    Pa ko koga laze sada? Šta ste sve jucer kazali i pricali price , danas se nešto drugo desilo u Kosovo . toliko ste pomogli Ivanovicu u Briselu da su ga danas "Pošteni Srbski Policajci"koij rade za Albance od kucnog pritvora preselili ga u Zatvor.. Zar na ovaj nacin vi pomazete Srbe u KiM ,fujjjjjjj sram vas bilo.

  • Имењак

    28. januar 2016 | 17:19

    Добићемо још пар нокаута и нема краја

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA