REZERVNI OFICIR SPREMAN NA DUŽNOST! Ministar Vujović ne krije zadovoljstvo novim zaduženjem

Ministra odbrane Bratislava Gašića na kratko zameniće ministar finansija Dušan Vujović koga je premijer Aleksandar Vučić izabrao da zameni Gašića do izbora novog resornog ministra

  • 29

Ministar finansija, koji će imati ovlašćenja ministra odbrane do izbora novog, Dušan Vujović izjavio je da je sa zadovoljstvom prihvatio da vrši novu dužnost.

ON MENJA GAŠIĆA: Dušan Vujović v.d. ministra odbrane

Premijer Srbije Aleksandar Vučić uputio je juče Skupštini Srbije pismo sa zahtevom da na vanrednom zasedanju parlamenta 5. februara bude razmatrano smenjivanje ministra odbrane Bratislava Gašića.

Vučić je potpisao odluku o smenjivanju Gašića i ovlastio ministra finansija Dušana Vujovića da vrši ovlašćenja ministra odbrane do izbora novog ministra.

Premijer je ranije najavio smenu ministra Gašića, jer je uputio seksistički komentar novinarki.

( Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Idemo Niiiiis

    1. februar 2016 | 09:45

    Ajmo botovi, sad udarite po plusevima. Za koga radi ovaj?

  • džordž

    1. februar 2016 | 10:33

    zlo i naopako..!!

  • oficir

    1. februar 2016 | 11:39

    Rezevnom oficiru aktivni generali sa završenim svim vojnim školama od vojne gimnazije,vojne akademije,škole nacionalne odbrane,doktori nauka u svom smeru moraju da predaju raport i da govore razumem,jasno,da slušaju njegova naredjenja a on živ neobrijan i neošišan a dobro i ne čuje. Hvala ovoj državi što se svi neuki izredjaše na ovoj vojsci i na kraju je dokusuriše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA