O OVOJ EMISIJI PRIČA CELA SRBIJA! Pogledajte kako su RATOVALE Karleuša i Nada Macura, a šta im je Vučić poručio (VIDEO)

Premijer Srbije u emisiji "Ćirilica" odgovarao je na vruća pitanja koja su mu postavljali Jelena Karleuša, Nada Macura, Milomir Marić i štićenica sigurne kuće, evo kako je bilo u emisiji o kojoj priča Srbija

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u emisiji “Ćirilica” koja se emituje na TV Happy, a čiji je autor i voditelj Milomir Marić odgovarao je na pitanja i sukobljavao stavove sa estradnom pevačicom Jelenom Karleušom, omiljenom srpskom doktorkom Nadom Macurom, ali i sa štićenicom sigurne kuće.

VOLELA BIH DA SE VUČIĆ VIŠE SMEJE! Karleuša postavljala VRUĆA PITANJA premijeru. Evo šta joj je on odgovorio

Ova emisija izazvala je bravi BUM na društvenim mrežama, a i dalje se prepričava rasprava između Jelene Karleuše i Nade Macure.

VUČIĆ ODGOVARAO NA VRUĆA PITANJA KARLEUŠE I NADE MACURE! O ovoj emisiji priča cela Srbija

Jelena Karleuša je pitala premijera Srbije da li zna kako u Srbiji prolaze reformatori i mnoga druga "vruća pitanja, a šta joj je Vučić odgovorio, kao i sve drugo što ste propustili pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    2. februar 2016 | 12:53

    Emisija je protekla u opuštenoj atmosferi,premijer se izborio sa pitanjima na opušten način.Sve pohvale za premijera i njegove sagovornike.

  • Gile

    2. februar 2016 | 14:06

    Mene zanima samo, ko celo vreme gura ovu silikonsku nakaradu od pevaljke svuda u zadnje vreme na tv emisijama? Ona da postavlja pitanja jednom premijeru kao sto je Vucic, ziva bruka. Bas ponizavajuce.

  • petar

    2. februar 2016 | 13:28

    Srbija je videla da se Vucic ne plasi nikakvog pitanja, da moze da vodi dijalog i sa doktorima, i sa osobom kakva je Karleusa. Svima je na svako pitanje dao odgovor. Sad mozda i dzabe objasnjavati Karleusi, kad njoj ne mozes nista objasniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA