IDIOTI NISU DALI MOM MUŽU DA DOĐE KUĆI I DA SE LEČI! Jeziv krik supruge Zdravka Tolimira koji je preminuo u Hagu

- Sinoć u 23 časa su mi javili da je moj Tolimir umro. Jeste bio bolestan, ali idioti jedni, nisu mu dozvolili da dođe ovde i da se leči - kaže supruga preminulog generala

  • 53

Nada Tolimir, supruga generala VRS Zdravka Tolimira koji je sinoć u pritvorskoj jedinici zatvora u Sheveningenu preminuo, potvrdila je da je njen muž bio bolestan i ali da mu Hag nije dozvolio da dođe u Beograd na lečenje.

JOŠ JEDNA SMRT SRBINA U HAGU! Preminuo Zdravko Tolimir

Nada je dodala u razgovoru sa noninarom Kurira da je za dva dana trebalo da ode u posetu kod njega.

- Sinoć u 23 časa su mi javili da je moj Tolimir umro. Jeste bio bolestan, ali idioti jedni, nisu mu dozvolili da dođe ovde i da se leči, u svojoj kući. Ja sam svakog meseca odlazila kod njega bila sam i u januaru. Evo trebalo je za dva dana da odem u posetu i vidim mog Tolimira. Pripremala sam se za tu posetu i bila sam uzbuđena da ga ponovo vidim, ali eto nije mi se dalo. Zatekla me je ova tužna vest. Molim vas vrlo sam potresena i ne mogu više da govorim - jecajući je izjavila Tolimirova supruga Nada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savka

    9. februar 2016 | 11:07

    Ej Srbine crni pola ti ljudi zavrsi u Hagu,cemu li se mi nadamo.Jedini narod koji izdaje svoje ljude.

  • Iznogud

    9. februar 2016 | 11:09

    Oobjasnite Vi meni, kako to da svi umiru u Hagu? Zar nije vec to cudno?Za koga nemaju cvrste dokaze on umire. Jednostavno ili priznaj ili umri. Zasto drzava ne reaguje. On nije kriv dok oni ne dokazu, u suprotnom moraju se bolje brinuti o njemu.

  • Raspucin

    9. februar 2016 | 10:57

    Suština svega ovog sto se desava sa srpskim generalima, vojnicima tj legendama jeste u tome da se osude kako ih narod ne bi prepoznao kao heroje već kao zločince i kad god bi se negde spomenuli uvek bi stajalo da su osuđeni da su zlotvori i sl jer se to od pamtiveka tako radi, isto se u ranijoj istoriji dešavalo od cara Dušana nakon okupacije turaka počela je priča da je ubio svog oca, da je odveo Jelenu na Svetu Goru,a sve u cilju osude od strane naroda i što je najgore crkva je poverovala u to pod pritiscima a sve kako narod ne bi video u njemu duhovnog ideologa i vodju a sto su i uspeli, isto se dešavalo i sa ubistvom karadjordja odnosno opet se stvara taj lažni izdajnicki karakter u srpskom vladaru Milosu Obrenovicu za koji naravno nema osnova jer istorijske činjenice govore da milojica i on veze nemaju sa ubistvom, kasnije se isto desava i sa Mihajlom a sve u cilju stvaranja atmosfere da smo bratoubice, oceubicama, kumoubice da bi se u narodu stvorio animozitet prema velikim vladarima ucenjacima vojskovodjqma, kako narod u njima ne bi video ideologa, patriote i kasnije idejne tvorce i čuvare srpske države. To se i sada dešava sa našim generalima, predsednicima, vojnicima koji su branili srbiju a osuđeni su kao zločinci a u cilju ponistavanja njihove uloge i postojanja odnosno doprinosa. Tako da moramo biti pametni jer ovo sto nam sada rade je veliki problem koji se može odraziti u istoriji a sve u cilju stvaranja kvazi poltronskih država i širenja njihovih granica poput Makedonije tj Albanije, Hrvatske, Bošnjačke države, stvara se ozbiljan i pravni temelj njihovog formiranja u celosti i rasparcavanja Srbije kao osnove od koje su nastali ti kvazi narodi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA