NIKOLIĆ PORUČUJE EVROPI: Ako Kosovo bude USLOV za članstvo Srbije u EU, onda NE MORAJU da nas prime

- Slušamo uveravanja iz Evrope da to (Kosovo) nije uslov. Ako će to biti uslov za nase članstvo u EU, ne moraju da nas prime, ali ćemo bar urediti državu u 34 poglavlja. Ali ako će u svakom poglavlju stajati da će to i to biti rešeno u skladu sa prištinskim ustavom i zakonodavstvom, onda će jako teško biti snaći se u svim poglavljima - kaže predsednik Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nikolas
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Iva

    16. februar 2016 | 16:23

    Kosovo će faktički u svemu biti nezavisna država, pregovorima sa Srbijom će to i biti do kraja postignuto. Sve strane to znaju, zar nije dovoljno na šta smo sve pristali, tako da je pravo pitanje zašto mi moramo da priznamo nezavisnost Kosova? To nijedna vlast ne treba da uradi, silom ste uzeli , u redu to priznajemo, ako priznamo Kosovo oni su onda čisti, peru ruke. A šta smo mi i naša država u tom slučaju? Sve smo dali, pristali, ali priznati Kosovo ne. Ovde se radi o degradaciji ili čak uništavanju jednog naroda, koji se kaje, pristaje na presude bez dokaza, daje generale u Hag. Mi koji smo uvek vodili pravedne ratove treba da uđemo u istoriju k ao genocidan narod? Žuta kuća, bombardovanje, bolesti kao posledica toga, falsifikovsnje dokaza sve prolazi, bitni su radikali. Kao uticali su na svedoke pa ih treba isporučiti za delo koje ne može nikako da se dokaže. Nije tema ali je sve povezano. Treba voditi državničku politiku, svi znaju da u politici nema prijateljstva već samo interes, tako kad čujem da su nam prijatelji ameri, Nemci i da treba jedan Bler da nas savetuje, o čemu? Samo se naježim od muke. A narod gladan u Srbiji.

  • Mali ali veliki

    16. februar 2016 | 00:48

    Ako Kosovo bude uslov za Srbiju,onda nas ne moraju da prime.Pa sto ne rece brate necemo u Eu radi Kosova.Ulazis u ekonomiju broj 1, najjacu i najrazvijeniju organizaciju....cak i od amerike.Ako ti dadnu uslove ili ih prihvatis ko covjek ili kazes, ne hvala.Nasao prosipati pricu kao Srbija neki faktor i on govori Eu kako ce biti.Halooo imas li ti imalo mozga imalo.Potpisao si sve.Sad mozes macku o rep baciti svu pricu....

  • Gekke Joopi

    15. februar 2016 | 19:33

    Ako Kosovo bude uslov, ja idem u strajk gladju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA