Edi Rama POZDRAVIO NEZAVISNOST KOSOVA slikom vođe OVK koji je ubijao Srbe (FOTO)

Albanski premijer Edi Rama je povodom 8. godišnjice samoproklamovane nezavisnosti Kosova na svom Instagramu postavio fotografiju zloglasnog komandanta OVK Adema Jašarija

Tzv. Republika Kosovo danas obeležava 8 godina od proglašavanja nezavisnosti od Srbije, a tu odluku Srbija i mnoge zemlje sveta i Evropske unije nisu priznale! Premijer Albanije Edi Rama na svom Instagramu pozdravio je donošenje Deklaracije o nezavisnosti pokrajine Kosovo i Metohija od Srbije tako što je postavio fotografiju Adema Jašarija, čuvenog vođe OVK i ubice Srba!

U PRIŠTINI SE OPET SPREMA HAOS?! Opozicija na godišnjicu nezavisnosti Kosova najavljuje VELIKE DEMONSTRACIJE

Albanski premijer Edi Rama je povodom 8. godišnjice samoproklamovane nezavisnosti Kosova na svom Instagramu postavio fotografiju zloglasnog komandanta OVK Adema Jašarija.

OVAKO JE POČEO RAT NA KOSOVU: Evo kako su srpski specijalci UBILI NAJKRVOLOČNIJEG vođu OVK i prijatelja Hašima Tačija!

- Zahvalnost heroju i borcu za nezavisnost. Živeli! - napisao je Rama ispod fotografije!

Mirënjohje përjetë heronjve dhe luftëtarëve të pavarësisë së Kosovës! Gëzuar!

A photo posted by Edi Rama (@ediramaal) on

Podsetimo na današnji dan 2008. godine Privremena Skupština Kosova usvojila je Deklaraciju o nezavisnosti pokrajine Kosovo i Metohija. Deklaracijom je Kosovo proglašeno "nezavisnom i suverenom državom", "formiranom na osnovu plana Martija Ahtisarija". Sednici nije prisustvovao niko od deset poslanika Srba, niti poslanik Goranac. Proglašenje je usledilo uprkos oštrom protivljenju državnog vrha Srbije i nasuprot važećoj rezoluciji Ujedinjenih nacija 1244, kao i odredbama međunarodnog prava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA