LJUBAV OVDE VIŠE NE STANUJE! Umrla je POLITIČKA KOALICIJA koja je najduže trajala u Srbiji

Koalicija koja je najduže trajala na srpskom političkom nebu prestala je da postoji odlukom PUPS-a da na sledeće izbore ide sa SNS ili samostalno

  • 11

Kao GROM IZ VEDRA NEBA odjeknula je vest da je PUPS odlučio da na vanredne parlamentarne izbore u Srbiji, koji su najavljeni za 24. april 2016. godine izađe u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, a ne sa dosadašnjim koalicionim partnerima SPS i Jedinstvenom Srbijom. Time je i zvanično prestala da postoji KOALICIJA koja je rekorder u Srbiji po broju godina koje su neke partije provele zajedno!

PUPS PRELOMIO! Na IZBORE izlazimo u koaliciji s Vučićem, a ne sa Dačićem

Prvi put lideri PUPS-a, SPS-a i JS Jovan Krkobabić (tadašnji prvi čovek penzionera), Ivica Dačić i Dragan Marković Palma dogovorili su saradnju pred republičke izbore 2008. godine, od tada su ZAJEDNO izlazili pred građane, 2008. godine, 2012. godine, kada je iz te koalicije postavljen i premijer Srbije i 2014. godine.

NE MOŽEMO DA IM DAMO VIŠE NEGO ŠTO ZASLUŽUJU! Dačić progovorio o razlazu sa "penzionerima"

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ove godine će partije koje su činili ovu koaliciju na drugačije strane. Naime, predsedništvo PUPS-a donelo je odluku da na vanredne parlamentarne izbore izađe u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom ili samostalno. Inače, razgovori SNS i PUPS-a biće održani u petak u 15 h.

PALMA POŽELEO PENZIONERIMA "SREĆAN PUT"! Lider Jedinstvene Srbije ostaje veran Dačiću

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Da stvar bude čudna dokazuje i poziv lidera Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića, pre samo par dana, liderima PUPS-a i JS da zajedno izađu na izbore i da iza njih stoji više od pola miliona ljudi.

- Čovek se oženi, pa ima petoro dece, pa se razvede... niko nije u obavezi da bude večito u koaliciji, srećan mu put i srećno mu bilo, ako je tako odlučio, nemam ništa protiv - rekao je Dragan Marković Palna nakon odluke PUPS-a da izađe iz koalicije.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    18. februar 2016 | 13:43

    Tu ljubav nije ni stanovala, vec samo interesi. Sta ce uz SPS kada SNS ima apsolutnu vecinu? Svi koji nisu uz SNS idu u opoziciju.

  • Bolest

    18. februar 2016 | 13:37

    Bucko pukao si!!!

  • Penzioner

    18. februar 2016 | 23:25

    Ako Vucic primi pod skute ove moje iz PUPS-a,izgubice bar 5%,svojih glasaca penzionera koji imaju pomalo mozga.Mislim prvo na sebe i svoje ukucane,rodjake,prijatelje,poznanike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA