Otkriveni NAJNOVIJI DETALJI zašto je ČEDA JOVANOVIĆ išao kod ŠIPTARA U ŠILEROVU i ko mu je to NAREDIO?!

- O čitavom aspektu ubistva Zorana Đinđića razgovarali smo nakon mnogo godina, to je bila ozbiljna pretpostavka naše saradnje. On je meni dao jedno potpuno drugačije viđenje, mislim da je on tu apsolutno čist - rekao je Boris Tadić na pitanje da komentariše odlaske lidera LDP-a u Šilerovu

Posle intervjua s aktuelnim predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, Olja Bećković je ekskluzivno za NIN razgovarala s bivšim srpskim predsednikom i sadašnjim liderom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem, koji je po prvi put otvoreno govorio o svom koalicionom partneru Čedomiru Jovanoviću i njegovom odlasku u Šilerovu!

PREZIME IM OTKRIVA POREKLO: Evo odakle ZAISTA POTIČU Vučić, Nikolić, Tadić i Dačić i ko su im bili preci!

Tadić je na pitanje Olje Bećković da li je u ravni morala imao problem sa poreklom imovine Čedomira Jovanovića rekao:

SRBIJA DOBILA NOVU KOALICIJU! Čeda, Čanak i Tadić idu zajedno na vanredne izbore

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Sve vreme insistiram na transparentnosti imovine i Zakona o poreklu imovine. Jovanović i ja nemamo razmimoilaženja u tom stavu.

ONI SU DOVELI DEMOKRATIJU U SRBIJU: Gde su lideri SRPSKE REVOLUCIJE koji su oterali MILOŠEVIĆA, 15 godina POSLE? (VIDEO)

Kada je reč o posetama Šilerovoj lidera LDP-a Tadić kaže:

Printksin: B92 Printksin: B92

- O čitavom aspektu ubistva Zorana Đinđića razgovarali smo nakon mnogo godina, to je bila ozbiljna pretpostavka naše saradnje. On je meni dao jedno potpuno drugačije viđenje, mislim da je on tu apsolutno čist i da nikada nije imao priliku da odgovori na valjan način šta se sve tu dešavalo. On je u tim, kao i nekim drugim posetama obavljao misiju i ispunjavao zadatak koji mu je dao predsednik Demokratske stranke.

Tadić je između ostalog rekao i da SNS maltretira Ivicu Dačića, koji živi u beskrajnom strahu da će ga neko zameniti.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Dačić se pravi mrtav kao oposum, a Vučić se hrani njegovim strahom.

Ostatak intervjua pročitajte u NIN-u.

(Telegraf.rs / Izvor: NIN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sla

    19. februar 2016 | 08:31

    More, marsh... Sve sto ste takli ste ojadili...

  • Ljuti

    19. februar 2016 | 09:01

    Paznja LOpOoVI se opet udruzuju. Ceda , Tadic, i Srbomrzac Canak ili serpa. Zasto nekazu Koje Ubio Djindjica TADICA sam nekada cenio dok nisam uvideo daje On veliki borac za stolicu . Cedica je lopuza kojeg majka retko radja a Canak od mrznje prema Srbima zaboravlja cak i svoje delimicno poreklo. Eto i takvisu danas subtrahiert Nase vodije. Jos im fali Sutanovac i njegov starac i Zivkovic i Nis.

  • Milos

    19. februar 2016 | 08:23

    Ceda je u stvar humanitarac....on je tamo isao u stvari da se raspituje za kvalitet brasna....belinu...a ti se opet vracas u nase zivote...jedva smo ti skinuli sliku sa "margarina"...opet bi da se u sve mesas i da nam izlazis iz frizidera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA