SRBIJA JE DOBILA NOVU KOALICIJU! Vučić i Krkobabić dogovorili ZAJEDNIČKI IZLAZAK NA IZBORE

Predsednik Srpske napredne stranke i lider PUPS-a saopštili su medijima da je postignut dogovor da te dve partije izađu zajedno na vanredne parlamentarne, lokalne i pokrajinske izbore u Srbiji, koji bi trebalo da se održa 24. aprila

Predsednik Srpske napredne stranke i premijer Srbije Aleksandar Vučić i lider PUPS-a Milan Krkobabić nakon sastanka u centrali naprednjaka na Novom Beogradu saopštili su medijima da je postignut dogovor da te dve partije izađu zajedno na vanredne parlamentarne, lokalne i pokrajinske izbore u Srbiji, koji bi trebalo da se održa 24. aprila!

SNS I PUPS OČI U OČI: Vučić i Krkobabić IZA ZATVORENIH VRATA prave strategiju za IZBORE (FOTO)

PUPS PRELOMIO! Na IZBORE izlazimo u koaliciji s Vučićem, a ne sa Dačićem

- Želim da se zahvalim našim gostima. Nismo trgovali, nismo se cenjkali, brzo i lako smo se razumeli. Razgovarali smo danas o budućnosti Srbije i penzionera, kao i šta je naš posao, koji moramo da uradimo u narednom periodu i kako da garantujemo isplatu penzija. Postigli smo dogovor da zbog toga na izbore izađemo zajedno, na svim nivoima - rekao je Aleksandar Vučić nakon sastanka sa Milanom Krkobabićem, liderom PUPS-a.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

LJUBAV OVDE VIŠE NE STANUJE! Umrla je POLITIČKA KOALICIJA koja je najduže trajala u Srbiji

- Danas ovde u sedištu SNS definisali smo nastavak saradnje. Ova naša saradnja traje pune dve godine. Principijelno i dosledno. PUPS je davao je davao dobar doprinos za stabilnost penzionera. Ovo su ključne stvari - rekao je Krkobabić i dodao da 1.700.000 ljudi je svesno i odgovorno stala u zaštitu interesa i pružilo podršku reformama Vlade Srbije.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Krkobabić je danas rekao da danas "penzioneri" i "naprednjaci" nisu delili mandate, već su dogovorili samo nastavak uspešne saradnje.

- Mi nismo danas otvarali šampanjac. Pred nama je veliki posao. Dogovorili smo saradnju i kako da zemlji bude bolje - rekao je Vučić na pitanje da prokomentariše slavlje SPS-a što je PUPS otišao iz koalicije socijalista i JS.

- Nikakvih ružnih ni teških reči nije bilo između nas koji smo činili prethodnu koaliciju u kojoj je bio PUPS. Ovde se samo raži o produžavanju koncepta, što je najvažnije - kaže Krkobabić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Podsetimo predsedništvo PUPS-a je juče jednoglasno zaključilo da se obrati Vucicću kako bi otpočeli razgovore o mogućem predizbornom sporazumom sa SNS.

ŠOKANTAN REZULTAT ANKETE! Srbija rekla šta misli o savezu NAPREDNJAKA I PENZIONERA. Da li se slažete s ovim rezultatima?

U saopštenju PUPS navodi da je premijer taj koji je pokazao najveću posvećenost zajedničkim ciljevima, kao i najveću pažnju za potrebe penzionera.

PUPS je na izborima 2012. i 2014. godine nastupio u koaliciji sa SPS i JS.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    19. februar 2016 | 17:46

    Ovo ce biti jedna od najuspesnijih saradnji.Zao mi je sto su penzioneri iskorisceni od strane Dacica, ali premijer nece dozvoliti da ostanu nezasticeni, oni su iskreni i zato ce nam biti velika podrska kao i mi njima.

  • Lila

    19. februar 2016 | 17:44

    Penzioneri su shvatili da svoje ciljeve i interese mogu ostvariti jedino uz SNS i Vucica.

  • Milan

    19. februar 2016 | 17:45

    Pametna odluka, svi koji su spremni da se bore za dobro Srbije treba da se sastave sa Vucicem i rasteraju sljam koji juri samo za sopstvenim interesima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA