SRBIJA NE PRAVI RAZLIKU MEĐU GRAĐANIMA - BEZ OBZIRA NA NACIJU I VERU! Vučić žestoko odgovorio Sulejmanu Ugljaninu

Reagujući na reči Sulejmana Ugljanina koji je zatražio lustraciju unutar Vojske Srbije protiv ljudi koji su odgovorni za otmicu Bošnjaka u Sjeverinu i za granatiranje Bošnjaka u Priboju premijer Srbije pozvao je lidera SDA da ne vraća Srbiju u prošlost i poručio mu je da svi sada živimo u zemlji u kojoj se ne prave razlike među građanima

Premijer Aleksandar Vučić pozvao je  lidera SDA Sandžak Sulejmana Ugljanina da ne vraća Srbiju i njene građane u prošlost, u kojoj su svi stradali i koja je za sve bolna, i istakao da sada živimo u zemlji u kojoj se ne prave razlike među građanima bez obzira na naciju i veru.

"Siguran sam da nijedan policajac i nijedan vojnik ne pravi razliku među građanima zbog nacionalne pripadnosti, siguran sam da se tako ponašaju i svi državni organi, i u tome je bogatstvo Srbije, poručio je premijer odgovarajući poslaniku Ugljaninu, koji je tražio lustraciju zbog otmice u Sjeverinu.

ĐORĐEVIĆ JE DOBAR IZBOR ZA MINISTRA ODBRANE! Vučić predstavio kandidata za prvog čoveka VOJSKE

Foto: Tanjug/Irfan Ličina Foto: Tanjug/Irfan Ličina

Premijer je takođe "ispravio" Ugljanina po pitanju odgovornosti Srbije za neke događaje:

"Nije Srbija ograšena krivom presudom Međunarodnog suda pravde u Hagu, ali je tačno da sve sto se dešavalo u Srebrenici je uvek bilo, rekao bih, tema najoštrije osude svakog normalnog i racionalnog čoveka", rekao je Vučić i obrativši se Ugljaninu zamolio ga da se ne vraćamo stalno u prošlost, u kojoj smo, kako je naveo, svi veoma postradali, a srpski narod posebno.

"Znate koliko usijanih glava ima i u Srbiji i u BiH, ali upravo zato treba da govorite vi, i zato sam vam jednim delom zahvalan, s poštovanjem o vojsci i policiji, jer sam siguran da oni danas bez ikave razlike štite sve građane Srbije, i rekao bih ta da vrsta normalnosti donosi nama stabilnost", poručio je Vučić.

( Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gogi

    2. mart 2016 | 13:52

    Pa dobio je sto je i trazio

  • Mileta

    2. mart 2016 | 13:16

    Jasno,glasno i sa velikim autoritetom Premijer daje svima do znanja kako se domacinski vodi Srbija

  • Lepotan

    2. mart 2016 | 13:06

    Odlicno receno,sve je tacno jos je i Premijer bio blag.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA