KOSOVO JE MAFIJAŠKA DRŽAVA I OTETO JE OD SRBIJE - ODJEKUJE EVROPOM! Govor poslanika iz Francuske zapalio je EU (VIDEO)

- Kosovo je mafijaška država koja je stvorena uz pomoć kriminalnih klanova - rekao je fancuski poslanik Žan-Luk Šafhauser u Evropskom parlamentu

Kosovo je mafijaška država koja je stvorena uz pomoć kriminalnih klanova! Ove reči u Evropskom parlamentu u Strazburu izgovorio je fancuski poslanik Žan-Luk Šafhauser, član partije Marin Le Pen.

KOSOVO JE SRBIJA, ODJEKUJE EVROPOM! Francuski poslanik traži da se preispita NEZAVISNOST KOSOVA i bombardovanje Srbije

Ovaj francuski poslanik poznat je po tome što je u Evropskom parlamentu uvek na strani Srba i Srbije, a u više navrata govorio je o zločinima nad srpskim stanovništvom koji su počinjeni od strane Albanaca s Kosova na kako kaže otetoj teritoriji od Srbije!

KOSOVO JE SRBIJA - ORI SE EVROPOM! Ovi poslanici Francuske i Angele Merkel jasno su rekli šta EU šta misle o Srbima! (VIDEO)

Foto: YouTube / EU Foto: YouTube / EU

Žan-Luk Šafhauser je na svom Jutjub kanalu okačio govor kojim se obratio poslanicima Evropskog parlamenta 19. februara prilikom rasprave o usvajanju Izveštaja Dejvida Mekalistera o napretku Srbije.

- Ako želimo da izveštaj bude fer, zašto se u njemu ne pominju anti-srpski i anti-pravoslavni potezi "Kosova", mafijaške države. Zašto da zaboravimo našu dužnost, da se setimo, naše sramote za one zločine koje smo počinili nad srpskim narodom?! Za NATO propagandu, lažne dokaze o etničkom čišćenju, napravljenim od strane Nemačke, da bi se podržalo bombardovanje svi ti dokazi uništili su ekonomiju i nerod te zemlje. Zašto da ćutimo o onome što smo stvorili na Kosovu, mafijašku državu, koji smo mi izgradili na osnovu kriminalnih klanova, uzimajući deo teritorije od Srbije? - rekao je on.

Pogledajte ceo govor Žan-Luka Šafhausera:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • izbeglica

    3. mart 2016 | 18:58

    Zasto nikome nije smetalo kad je Dobrica Cosic jos 1991.predlozio podelu Kosova tako sto bi srbija dobila samo 4% Kosova...? Pa zato sto ste tada bili spremni da zrtvujete Kosovo radi izlaska Srbije na Jadransko more i dolaska do Virovitice.Izgleda da vam je tada zadarsko primorje(ocisceno od Hrvata)bilo svetije od manastira i svetinja koji se nalaze na Kosovu.Kad je primorje postalo samo lepa zelja manastiri su izasli u prvi plan.

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    3. mart 2016 | 09:24

    Полако све ће доћи на своје боже здрављА

  • Prkosna pesma

    3. mart 2016 | 09:08

    Postovani poslanice, da je tvoj glas mogao da se cuje kada su nas bombardovali, satanizovali, rusili crkve, ubijali i proterivali ljude...Ali, hvala TI. Hrabriji si od mnogih Srba, da ne pricam o onima koji su se zdusno pridruzili "pljuvanju" po svom narodu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA