KOSOVO JE SRBIJA - ORI SE EVROPOM! Ovi poslanici Francuske i Angele Merkel jasno su rekli šta EU šta misle o Srbima! (VIDEO)

Ovi funkcioneri EU pokazuju da Srbija nije sama u Briselu kada je u pitanju odbrana njenih interesa i oni svakome u lice mogu glasno da kažu KOSOVO JE SRBIJA

  • 52

U Srbiji kada se pomene EU i njeni funkcioneri odmah se pomisli na nova uslovljavanja koje zvanični Beograd mora da ispuni na putu ka članstvu u Evropsku uniju. Ipak, da nije sve tako crno i da Srbi imaju prijatelje i u Briselu koji znaju da podignu glas protiv svih nepravdi koje se snašle Srbiju dokazuju brojni funkcioneri Evropskog parlamenta i poslanici.

ALBANCI SU TERORISTI I UBICE GRMI U NEMAČKOJ! Ova izjava u BUNDESTAGU zapalila je svet i šokirala Angelu Merkel! (VIDEO)

Rešite se Šešelja i ĐENERALA DRAŽE ili nema ništa od ulaska Srbije u EU! Evo šta sve Hrvatska TRAŽI od Srbije

Često smo u prilici da čujemo i pročitamo vesti u kojima se tvrdi da su iz Brisela stigle nove UCENE i USLOVI koje Srbija mora da ispuni ukoliko želi da bude deo EU. Ove informacije su toliko česte da smo već na njih navikli i samo se pitamo: "šta će novo da kažu".

Foto: Flickr/inyucho Foto: Flickr/inyucho

KOSOVO JE SRBIJA, ODJEKUJE EVROPOM! Francuski poslanik traži da se preispita NEZAVISNOST KOSOVA i bombardovanje Srbije

Ipak Srbija u svojoj borbi da postane zemlja članica u EU ima i velike prijatelje u samom srcu Brisela - Evropskom parlamentu, a koji dolaze iz najjačih zemalja Evrope kao što su Francuska ili Nemačka.

Foto: YouTube / EU Foto: YouTube / EU

Poslednji u nizu evropskih parlamentaraca koji su podigli glas ZA PRAVA SRBA je francuski poslanik Žan-Luk Šafhauser, član partije Marin Le Pen.

On je naime podneo amandman na tekst Dejvida Mekalistera o napretku Srbije ka EU i u njemu zatražio da se preispita proglašenje nezavisnosti Kosova, kao i učešće velikih sila u bombardovanju Srbije 1999. godine.

Foto: Wikimedia/RealpolitikCommons Foto: Wikimedia/RealpolitikCommons

Pariz je napravio istorijsku grešku što je priznao Kosovo, izjavio je evropski parlamentarac iz Francuske Emerik Šoprad u martu 2015. godine i izazvao pravi BUM u EU. On je naveo da je NATO ratom protiv Srbije potvrdio separatizam Albanaca, a da je EU sledila američki politiku.

Foto: Tanjug/AP, Printskrin: YouTube/Fraktion DIE LINKE. im Bundestag Foto: Tanjug/AP, Printskrin: YouTube/Fraktion DIE LINKE. im Bundestag

Juna prošle godine jedan govor u Bundestagu zapalio je Nemačku i šokirao Angelu Merkel i izazvao burne ovacije, a u njemu je poslanica turskog porekla iz partije krajnje levice Die Linke Sevim Dagdelen (Die Linke Sevim Dagdelen) iznela je teške optužbe na račun vlasti na Kosovu i OVK!

– Celu vladu na Kosovu čine pripadnici bivše OVK. U senci nemačkog tenka ova obnovljena teroristička organizacija pokriva terorom i susedne zemlje kao što je Makedonija. Pripadnici OVK koji su nedavno poginuli u Makedoniji, na Kosovu su sahranjeni kao heroji, na groblju mučenika i u prisustvu visokih zvaničnika – rekla je poslanica Dagdelen i istakla da je Kosovo postalo region u Evropi odakle odlazi najviše boraca za tzv. Islamsku državu Iraka i Sirije.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Msm

    16. januar 2016 | 12:35

    Sad kad su se na svojoj koži uverili šta su nama radili ti teroristi 15 godina pre,sad nas podržavaju.Albanci su isti kao i Isis to je ista sorta.

  • Viktor paracinac

    16. januar 2016 | 12:34

    Molim boga da Srbija ne udje u EU

  • Mire

    16. januar 2016 | 13:04

    Uskoro kada dodje do raskola u EU KIM ce se vratiti u narucije srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA