NEMA KOMPROMISA, SRBIJA MORA DA IDE U BUDUĆNOST! Vučić najavio nove reforme (FOTO)

Put lakih rešenja vodio bi Srbiju u ambis i zato nikakav kompromis po pitanju politike idemo li u budućnost ili se vraćamo u prošlost neću i ne pada mi na pamet da pravim, poručio je premijer Aleksandar Vučić na Biznis forumu

Put lakih rešenja vodio bi Srbiju u ambis i zato nikakav kompromis po pitanju politike idemo li u budućnost ili se vraćamo u prošlost neću i ne pada mi na pamet da pravim, poručio je  premijer Srbije Aleksandar Vučić.

"Nema kompromisa, Srbija mora da ide u budućnost, da čuva prijateljstva, ali je jasan put i tip društva kojem želimo da pripadamo, tu razgovora i kompromisa nema", poručio je premijer na Biznis forumu.

VLADA ĆE POMOĆI UGROŽENIM OPŠTINAMA: Vučić podvukao da poplave nisu ni blizu onima iz 2014

On je posebno zahvalio onom, kako je rekao, malom broju ljudi, koji su podržali teške reforme, i poručio da nam je potrebno da ujedinimo znanje i pristup i da samo poštenijim odnosom možemo da nastavimo putem reformi i ozdravljenja privrede.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

U tom smislu je, naveo je, zahvalio Savezu ekonomista i njegovom predsedniku Aleksandru Vlahoviću, koji su, ne računajući na bilo kakav lični ili politički interes, podržali mere Vlade Srbije, koje su bile teške, nepopularne, ali su omogućile fiskalnu konsolidaciju, pomeranje na Duing biznis listi Svetske banke, pohvale međunarodnih finansijskih institucija, ali i izvesno povećanje, odnosno vrahanje plata i penzija, koje su bile smanjene.

"Svi bi voleli da se sve što smo planirali uradi, ali da ti uradi neko drugi, a to jednostavno ne može, primetio je Vučić i dodao da je baš zato posebno zahvalan "onom malom broju ljudi koji su naše mere podržali".

( Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA