VUČIĆ I DALJE ZAHTEVA ODGOVOR HAGA! Zašto Tolimir nije bio pušten na slobodu?

Na pitanje da li će lider radikala Vojislav Šešelj biti izručen Hagu, premijer Aleksandar Vučić odgovorio je da još uvek čeka objašnjenje Haškog tribunala zašto Zdravko Tolimir nije pušten na slobodu

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je, odgovarajući na pitanje da li će lider radikala Vojislav Šešelj biti izručen Hagu, da još čeka objašnjenje Haškog tribunala zašto Zdravko Tolimir nije pušten na slobodu.

"Za mene kao predsednika vlade je najvažniji život građana ove zemlje. Zdravko Tolimir je preminuo u Hagu, a još nisam dobio obrazloženje zašto nije pušten na slobodu. I dalje čekam to obrazloženje i to je sve što imam sad da kažem", rekao je Vučih novinarima u Kovačici.

HAG TVRDI: General Zdravko Tolimir umro je prirodnom smrću!

Vučić je podvukao i da će Srbija uvek poštovati principe međunarodnog javnog prava i zakone koje je donela.

Na insistiranje novinarke da odgovori da li će Šešelj biti isporučen ili ne, Vučić je rekao da je upravo odgovorio, te da je za njega život Zdravka Tolimira i odgovor na to pitanje najvažnije, i da čeka.

 

( Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    9. mart 2016 | 15:11

    Premijer je potpuno u pravu, odgovor moramo dobiti.

  • culafic vinka

    9. mart 2016 | 19:45

    Hagu treba postaviti nekada odredjene zahteve na koje su duzni dati nam odgovor a ne samo ispunjavati i ono sto zakononmnije dozvoljeno.

  • Milenko

    9. mart 2016 | 15:11

    Srbija taj odgovor mora dobiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA