Šešelj PALIO zastave EU i NATO u Beogradu! (FOTO)

Lider radikala došao je danas ispred zgrade Specijalnog suda u Beogradu iako je njegovo saslušanje odloženo i u prisustvu grupe svojih pristalica zapalio zastavu Evropske unije i NATO

Lider radikala Vojislav Šešelj došao je danas ispred zgrade Specijalnog suda u Beogradu iako je njegovo saslušanje odloženo i u prisustvu grupe svojih pristalica zapalio zastavu Evropske unije i NATO.

Šešelj OTKRIO šta je zaista koristio kao lek za karcinom jetre i debelog creva (RECEPT)

Šešelj je danas trebalo da bude saslušan povodom zahteva Haškog tribunala za njegovo izručenje toj instituciji, u kojoj 31. marta treba da mu bude izrečena prvostepena presuda po optužbama Haškog tužioca, ali je Viši sud saopštio da se saslušanje otkazuje iz procesnih razloga.

ODAZVAĆU SE POZIVU VIŠEG SUDA, ALI U HAG ĆE MORATI DA ME NOSE! Šešelj o dobrovoljnoj predaji Haškom tribunalu

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Šešelj je pre toga novinarima rekao da je saslušanje otkazano, kako je obavešten, jer pretresno veće Međunarodnog tribunala nije dostavilo odgovor na zahtev Srbije povodom određenih procesnih pitanja.

Lider radikala je napomenuo da jedva čeka da se saslušanje ponovo zakaže "da im objasnim iz kojih pravnih razloga ne može da bude izručen Haškom tribunalu".

On smatra da Srbija, kako je rekao, više nije nezavisna posle potpisivanja sporazuma sa NATO, i da je zato u znak protesta zapalio zastave EU i NATO.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Primetno je i pojačano prisustvo policije ispred zgrade suda.

Viši sud u Beogradu sinoć je saopštio da je saslušanje Šešelja otkazano iz procesnih razloga i da je on o tome obavešten u popodnevnim časovima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doki

    10. mart 2016 | 11:48

    Ludaka u zatvor pod hitno!!!

  • Sveta

    10. mart 2016 | 11:25

    Niko ga vise ne smatra za ozbiljnog politicara. Pravi gluposti i salje losu sliku o Srbiji u svet.

  • Bob

    10. mart 2016 | 10:53

    Iz poštovanja prema stradalim saborcima i svima drugima koji su se borili tokom devedesetih godina treba da ode u Hag i sasluša presudu,kao što je i prvi put dobrovoljno uradio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA