SKIDAJU IH GOLE I JEZIVO MUČE! Najnoviji detalji TORTURE kroz koju prolaze Srbi u ZATVORU gde ih je poslao Haški tribunal

Dragomir Milošević (74), bivši komandant Vojske Republike Srpske i Milan Martić (62) u zatvoru u Estoniji, gde izdržavaju zatvorske kazne na koje ih je osudio Haški tribunal trpe nesnosne uslove i prolaze kroz pravi pakao

  • 47
Zatvorenik, Čuvar, lisice, rešetke, A Prison Guard Leading a Prisoner Along a Corridor Foto: Profimedia/Corbis

Dragomir Milošević (74), bivši komandant Vojske Republike Srpske i Milan Martić (62), nekadašnji predsednik Republike Srpske Krajine u zatvoru u Estoniji, gde izdržavaju zatvorske kazne na koje ih je osudio Haški tribunal trpe nesnosne uslove i prolaze kroz pravi pakao!

ZLA KOB SRPSKIH LIDERA: Umirali su u NAJGORIM MUKAMA u Haškom tribunalu, MUČENI i PREBIJANI po zatvorima! (FOTO)

Kako prenosi "Alo!" njihovi zastupnici su do sada poslali na desetine dopisa u kojima se žale na katastrofalno loš tretman i nehumane uslove života, međutim kako tvrde Hag je pokazao krajnju ravnodušnost kada je reč o njihovim životima, baš kao i u slučaju generala Tolimira.

Foto: ICTY Foto: ICTY

Pravni zastupnici Martića i Miloševića tvrde da je režim u tom zatvoru rigorozan, a da su oni ljudi narušenog zdravstvenog stanja koji su zašli u sedmi i osmu deceniju života.

Kako prenosi ovaj list kada Martića i Miloševića vode na lekarski pregled skidaju ih do gole kože, što je opasno za njihovo zdravlje i ponižavajuće.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Srbija je od Haga tražila da se osiguraju osnovna prava jer postoji osnovana sumnja da Miloševiću i Martiću takva prava nisu zagarantovana, ali Hag ne reaguje - kaže Predrag Milovančević, advokat Milana Martića.

- Ne dobijamo nikakve argumentovane odgovore i garancije da se generalu Miloševiću i Milanu Martiću, koji se nalaze na izdržavanju kazne u Estoniji, pruža tretman koji se može smatrati ljudskim tretmanom i koji nije tortura - kaže Nikola Selaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    16. mart 2016 | 11:25

    Mi smo stoka od naroda kad smo nase heroje predali tim zapadnim lupez iama.

  • Nikolas

    16. mart 2016 | 08:23

    CILJ HAGA I JESTE DA OSUDI SRBE I DA IH UBIJU NEONACISTI U EU ZATVORIMA !!!!NIJEDAN SE NECE VRATITI ZIV IZ KONCENTRACIONOG HASKOG LOGORA SMRTI!! PAROLA FASISTICKA GLASI-ISTREBITI PRAVOSLAVNE SRBE!!!!!!!

  • Krile

    16. mart 2016 | 11:50

    Oni nisu nasi drzavljani. Hrvatska i Bosna su njihove drzave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA