EKSKLUZIVNO: Ovaj dokument je NAJVEĆA TAJNA JUGOSLAVIJE - krije BRUKU SRBIJE i jezivu SUDBINU Gavrila Principa i njegove porodice

Telegraf.rs vam ekskluzivno prenosi dokument koji je dugo bio najbolje čuvana tajna Jugoslavije, a otkriva jezivu sudbinu Gavrila Principa i njegove porodice

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pantelija
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • !!!!!!!!!???

    07. april 2016 | 00:54

    Eto kakav je bio kralj. Jad i čemer.

  • Fiduka vidoviti

    04. april 2016 | 20:47

    Za šta bi Gavrilo trebao biti kriv? A FF je trebao biti svesan da biti tiranin koji je silom zauzeo neki kraj i gde ga narod nije vole neminovno dovodi do reakcije i revolta podjarmljenoga naroda. Srbija i niko u Srbiji nisu organizatori kako neki podvaljuju jer nikome u Srbiji nije bilo do sukoba sa AU a posle Balkanskih ratova. Takođe niko sa strane ni Gavrila ni Vidovdanske heroje nije organizovao kao urotničku ili plaćeničku grupu jer nema tih para koje su vredniji od života učesnika u atentatu. To nije prvi atentat na Habzburge i njihove gubernatore. Sisi žena Franje Josifa je ubijena u atentatu. Njegov sin Rudlolf je ubijen takođe ali se to lażno prikazalo kao samobistvo da ne bi dovelo do pravih nalogodavaca njegova ubistava i poremetilo odnose Beča i Nemačke jer Rudolf kao pravi prestolonaslednik nije hteo da Beč robuje interesima Nemačke. Zbog toga ubistava FF je i dośao u poziciju da bude prestolonaslednik i nije isključeno da je i on, i oni koji su ga podtžavali, imao umešane prste u tome. I na Franju Josifa je u Trstu pokušan atentat koji nije uspeo. Atentator je osuđen na smrt ali i postao talijanski nacionalni heroj jer AU nije samo pravila probleme Srbiji već i drugim komšijama npr Talijanima.

  • Ivana

    04. april 2016 | 09:16

    Gavrilo nije nikakav junak, vec problematicna usijana glava, zeljna paznje...obican ubica, kriminalac....nista vise. Da je ziveo u ovom vremenu, verovatno bi zavrsio u zemunskom klanu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA