VUČIĆ SA SVETOM PETKOM I SIMBOLIMA GRADA: Ovako su se građani Vladičinog Hana zahvalili premijeru

Građani Vladičinog Hana su u znak zahvalnosti poklonili premijeru Aleksandru Vučiću neobičnu sliku na kojoj je prikazan sa Svetom Petkom, mostom i dva nova fabrička pogona

U znak zahvalnosti za otvaranje dve fabrike uz pomoć državne subvencije, građani Vladičinog Hana odlučili su da se zahvale premijeru Aleksandru Vučiću na neobičan način. Naime, u njegovu čast, izrađena je umetnička slika na kojoj su, uz dva nova pogona i most, naslikani i premijer Aleksandar Vučić i Sveta Petka.

Na svečanosti kojoj je prisustvovao i premijer Aleksandar Vučić otvorena je fabrika turske kompanije "Teklas automotiv", gde će 400 radnika proizvoditi delove za auto-industriju, kao i pogon makedonskog "Smeltinga" gde će njih 13 praviti elektroopremu.

Vučić je rekao da će otvaranje radnih mesta "biti spas ne samo za Vladičin Han i za susednu Surdulicu, već i za Pčinjski okrug i celu Srbiju" i naveo da postoje planovi da "Teklas automotiv" zaposli još 800, a "Smelting" 200 radnika.

Oko svih detalja potrudio se organizator svečanosti, lokalna vlast koju predvodi SNS, okupljenima se obratio i bivši predsednik opštine, poslanik Goran Mladenović, ali mu je Vučić "zamerio zbog političkog govora"

Foto: Južne vesti Foto: Južne vesti

VUČIĆ U POSETI VLADIČINOM HANU: Sa ministrima obišao nove pogone fabrika

Organizatori su uručili zahvalnice investitorima i predstavnicima iz vlade.

Ipak, slika za sada nepoznatog autora, na kojoj su prikazani most koji je simbol ove opštine, premijer Vučić, Sveta Petka i fabričke hale "Teklas automotiv", ostala je na improvizovanoj bini - još u celofanu.

(Telegraf.rs / Izvor: Južne vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA