RAMPA ZA SRPSKE MINISTRE: Nebojši Stefanoviću i Zoranu Đorđeviću ZABRANJEN ULAZAK NA KOSOVO!

Prema pisanju “zeri.info” ovo je prvi put da Vlada Kosova zabranjuje ulazak na Kosovo ministrima odbrane i unutrašnjih poslova Srbije

  • 20

Vršilac dužnosti kosovskog ministra spoljnih poslova Petrit Seljimi potpisao je nove zabrane ulaska na Kosovo srpskim ministrima odbrane i unutrašnjih poslova.

Generalu Ljubiši Dikoviću ZABRANJEN ULAZAK NA KOSOVO!

Kosovski list "Zëri" je objavio dokument kojim se ministrima odbrane i unutrašnjih poslova zabranjuje ulazak na teritoriju Kosova i Metohije zbog prikrivanja ratnih zločina.

Ovaj dokument je potpisao Vršilac dužnosti kosovskog ministra spoljnih poslova Petrit Seljimi, koji je sinoć gostujući na TV RTK 1 potvrdio da je ministrima zabranjen ulazak “zbog sabotaže dokumentacije koja je u vezi sa istragama za ratne zločine".

Kako prenosi kosovska štampa Seljimi se pozvao na izveštaje Saveta Evrope, Evropske komisije i drugih organizacija koje su dokumentovale sabotažu koju je vršila Srbija u suđenjima za ratne zločine nad Albancima.

Prema pisanju “zeri.info” ovo je prvi put da Vlada Kosova zabranjuje ulazak na Kosovo ministrima odbrane i unutrašnjih poslova Srbije.

Prethodno je ulazak na Kosovo zabranjen lideru SRS Vojislavu Šešelju i načelniku Generalštaba Ljubiši Dikoviću.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    25. april 2016 | 17:27

    Za dva dana bi povratili celo Kosovo, samo da smo pametni, kao Rusi Krim

  • NB.C.

    25. april 2016 | 18:35

    I to ce se srediti nece da nam ostaju duzni Siptarija bolje da cuti puno Kosovo njihovim ratnih zlocinaca. Sve u svoje vreme

  • doki

    25. april 2016 | 18:41

    Gde su sada Srpske patriote : seseljevci, i co?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA