PRVO PROGRAM NOVE VLADE, PA KADROVSKA REŠENJA: Zorana Mihajlović tvrdi da je aktuelna vlada ispunila više od 80 odsto zadataka

- Očekujem da i ovaj ekspoze bude detaljan, a mandatar je taj koji bira tim. Videćemo nakon toga sa kim može taj ozbiljan program da se realizuje u naredne četiri godine - poručila je Mihajlović

  • 11

Premijer Srbije Aleksandar Vučić će prvo napisati program nove vlade, a potom će tek odlučiti ko će biti novi ministri u njoj koji će taj program i sprovoditi u naredne četiri godine, izjavila je danas potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

JA GLASAM ZA VUČIĆA! Zorana Mihajlović OTKRILA čije ime će da zaokruži na izborima

Ona je u jutarnjem dnevniku RTS-a rekla da je ova vlada za dve godine ispunila više od 80 odsto zadatog u prethodnom ekspozeu premijera, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja i infrastrukture.

TADIĆ NAM JE OSTAVIO REPOVE KOJE POKUŠAVAMO DA ISEČEMO! Zorana Mihajlović žustro odgovorila lideru SDS-a

- Očekujem da i ovaj ekspoze bude detaljan, a mandatar je taj koji bira tim. Videćemo nakon toga sa kim može taj ozbiljan program da se realizuje u naredne četiri godine - poručila je Mihajlović.

GRAĐANI DA RAZMISLE KOGA ŽELE DA VIDE KAO PREMIJERA! Zorana Mihajlović prozvala lidere opozicije

Foto: Nenad Pavlović Foto: Nenad Pavlović

Na pitanje koji resor očekuje u novoj vladi, Mihajlović je ponovila da je najvažnije napraviti dobar i održiv program za Srbiju u naredne četiri godine, a da će tek onda razgovarati ko taj program može da sprovede.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 80/ siromasnih

    16. maj 2016 | 10:22

    Pritisak izaziva potisak.Vas procenat ispunjenih planova identican je procentu unistene zemlje i krajnje osiromasenog naroda!

  • Momo

    16. maj 2016 | 13:01

    Zorana je dovra samo za MILF,sve ostali je gubljenje vremena:)

  • krnjaca

    16. maj 2016 | 17:00

    vucicu nije beograd zorana armani muka nam je vi ste drzavnik poslala sam vam slike kako nam se kuca rusi od komsijske gradnje.ja sa mojom porodicom izgubila sam zdravlje i sve kuca ce da nas poklopi.plivamo u vodi.jedna zoranina marama bi mi spasla kucu da napravim drenazu pored temelja kuce. toliko ljubica iz krnjace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA