≫ 

MAJKA PRETUČENOG DEČAKA IZ SJENICE: Niko više neće tući moje dete

Azra Mehonjić je rekla i da će preduzeti sve zakonske mere kako bi napadač na njeno dete dobio zasluženu kaznu

Nakon događaja koji je potresao Sjenicu, kada je 37-ogodišnji kamiondžija R. Š. srpske nacionalnosti pretukao jedanaestogodišnjeg dečaka O. M. bošnjačke nacionalnosti, oglasila se i majka pretučenog dečaka, koja je rekla da će preduzeti sve mere da se taj događaj više nikada ne ponovi.

KAMIONDŽIJA SRBIN OSUMNJIČEN DA JE PRETUKAO MUSLIMANSKOG DEČAKA (11): Velika tenzija posle teškog incidenta u Sjenici

- Ja na svoje dete nikada nisam ni glas podigla, a ne da ga udarim. Više mu nikada u životu nikakvi udarci neće biti potrebni - kaže majka Azra Mehonjić za portal Sandžaklive, ističući da je njeno dete ima status lica sa posebnim potrebama.

Azra Mehonjić je rekla i da će preduzeti sve zakonske mere kako bi napadač dobio zasluženu kaznu.

Do incidenta je došlo kada je dečaku lopta slučajno pala na parkirani kamion čiji je vlasnik R.Š. Kada je dečak pokušao da uzme loptu, R.Š. mu je navodno zadao nekoliko udaraca u predelu glave, jer mu je on navodno loptom polomio far kamiona.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misirac

    17. maj 2016 | 11:51

    Kakav to čovek trebaš da budeš da bi pretukao dete.

  • Dragisa

    17. maj 2016 | 12:53

    A, kakve veze ima nacionalnost sa ovom pricom? Da li je siledzija napao decaka zato sto je musliman ili sto mu je razbio far?

  • Herceg

    18. maj 2016 | 01:07

    Ispade bitnije sto je ovaj coban srbin a djecak musliman nego sam incident. Ovakvog "bolesnika" treba na robiju svakako,nicije dijete niko ne smije udarati bez obzira sta uradi. A sa sa druge strane prateci vijest i citajuci naslove, citalac dobija sliku medjunacionalnog rata,a to je jos jedan veliki problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA