≫ 

BEOGRADSKI NAPREDNJACI JEDNOGLASNI: Vučić ponovo za predsednika stranke

- Odlukom Gradskog odbora Beograd, i svih beogradskih opštinskih odbora, daje se apsolutna podrška politici koju predstavlja i vodi Aleksandar Vučić - navodi se u saopštenju GO SNS

Beogradski odbor Srpske napredne stranke jednoglasno je predložio da Aleksandar Vučić bude ponovo izabran za predsednika stranke na Skupštini stranke koja je zakazana za 28. maj.

VUČIĆ IMA DOBRE VESTI: Fiskalni rezulati su dobri, sledeća procena MMF-a biće već na 2,3 odsto

- Odlukom Gradskog odbora Beograd, i svih beogradskih opštinskih odbora, daje se apsolutna podrška politici koju predstavlja i vodi Aleksandar Vučić, a koja se bazira na borbi za stabilnu, modernu, uređenu i jaku Srbiju - navodi se u saopštenju GO SNS.

Vučić se u Beogradu sastao sa Hanom

Beogradski naprednjaci ocenjuju da je zbog bespoštedne borbe protiv kriminala i korupcije, kao i ekonomskih reformi koje je pokrenuo Aleksandar Vučić, Srbija poštovana svuda u svetu, kao i da to prepoznaje i podržava velika većina građana.

Vučić čestitao građanima i političkim akterima Republike Srpske

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Nepodeljena volja članova beogradskog odbora Srpske napredne stranke je da Aleksandar Vučić vodi našu stranku i u narednom periodu - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA