PALA ODLUKA: DSS ne ide na konsultacije kod Vučića

Dolazak delegacije DSS-a na konsultacije za sastav nove vlade bio bi bespredmetan, smatra Sanda Rašković Ivić, budući da su stavovi te stranke potpuno suprotni stavovima stranke na čijem čelu je mandatar Aleksandar Vučić

  • 75

Šefica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić zahvalila se šefu SNS-a i mandataru Aleksandru Vučiću na pozivu za konsultacije za sastav nove vlade i poručila da bi dolazak delegacije te stranke bio bespredmetan budući da su stavovi njihovih stranaka potpuno suprotni.

ČANAK, ŠEŠELJ I PALMA KOD VUČIČA: Dobili smo poziv, idemo na konsultacije!

U pismu mandataru Vučiću, dostavljenom i medijima, Rašković Ivić je navela da su stavovi Demokratske stranke Srbije o najvažnijim državnim, nacionalnim i ekonomskim pitanjima potpuno suprotni stavovima stranke čiji je on predsednik, stavovima sadašnje skupštinske većine i praksi vlada od 2012. godine.

Vlada do kraja sledeće nedelje, rekao je Aleksandar Vučić

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Navodeći razlike u stavovima dveju stranaka, Rašković Ivić kaže da imajući sve to u vidu, konsultacije sa DSS-om o sastavu vlade su bespredmetne.

Rašković Ivić je istovremeno zamerila Vučiću to što je, kako navodi, u više navrata osporio legalnost mandata poslanika DSS-a u Skupštini Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milenko

    7. jun 2016 | 12:55

    Jao sto smo se potresli sto DSS nece da ide na razgovor sa Vucicem, jao, jao...

  • ime

    7. jun 2016 | 12:08

    Ko vise glasa za ove ljude dss i dveri... Teska americka prica

  • @ERA

    7. jun 2016 | 12:55

    Zalim sto su uopste i presli cenzus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA