KRENUO NA ZASEDANJE SKUPŠTINE BICIKLOM: Poslanik jedva našao mesto za parkiranje! (VIDEO)

Poslanik SNP Ognjen Pantović nije našao obeleženo mesto za parkiranje bicikla kod Skupštine Srbije, pa je bicikl parkirao pored policijske kućice

  • 19

Narodni poslanik Srpske narodne partije u Skupštini Srbije, Ognjen Pantović, obeležio je Svetski dan zaštite životne sredine tako što se na sednicu Skupštine dovezao - biciklom!

 

BICIKLISTI POBEDILI: Grad dobija nova parking mesta za dvotočkaše! (FOTO)

 

- Zaštita i očuvanje životne sredine je obaveza svakog pojedinca. Kao narodni poslanik želim da podstaknem i druge da se ponašaju odgovorno prema životnoj sredini i zato na posao dolazim biciklom. U tom cilju pokrenuću inicijativu da se ispred Doma Narodne skupštine obezbedi parking prostor za bicikle - najavio je Pantović.

 

"PARKING SERVIS" NASTAVLJA DA DONIRA: "Pionirski grad" dobio 10 bicikala (FOTO)

 

Pantović, koji je i član Predsedništva SNP, kaže da ovim potezom želi da motiviše kolege poslanike, ali i sve građane, da u što većoj meri koriste bicikl kao prevozno sredstvo.

 

Printksin: Youtube/Srpska narodna partija

Printksin: Youtube/Srpska narodna partija

 

- Na taj način utičemo na smanjenje nivoa zagađenja vazduha izduvnim gasovima iz automobila i ostalih vozila. Ali pre svega, čuvamo našu životnu sredinu i zdravlje naših sugrađana - poručio je Pantović, koji je jedan od najmlađih poslanika u novom sazivu parlamenta.

 

HOLANĐANIN SAKUPIO NOVAC ZA DECU OBOLELU OD RAKA putujući na biciklu od Haga do Beograda! (FOTO)

 

Printksin: Youtube/Srpska narodna partija

Printksin: Youtube/Srpska narodna partija

 

Poslanik SNP Ognjen Pantović kaže da nije našao obeleženo mesto za parkiranje bicikla te ga je parkirao pored policijske kućice, u traženju mesta za parkiranje bicikla kod srpske skupštine poslanik je zamalo zakasnio na zasedanje sednice.

 

 

(Telegraf.rs/Novine novosadske)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    7. jun 2016 | 15:51

    Skoro svi oni krenu biciklama u skupstinu ali zato iz nje izlaze sa A6 BMW MECKAMA i td.ljudi opametite se nasi piliticari brinu za sebe a ne za nas to je bilo jeste sada i bice ovo nije nista novo ali je istiniti pogledajte u komsiluk ako imate nekog na nekoj funkciji pa ce vam biti jasno ako vec nije.....

  • Godzilla.

    7. jun 2016 | 13:49

    Respekt.

  • Hulk

    8. jun 2016 | 00:09

    Zapamtite ovog poslanika .... videcete za godinu dana sta ce da vozi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA