VUČIČEVO SAUČEŠĆE OBAMI: Užasnula nas je vest o terorističkom napadu u Orlandu!

- U ime Vlade Republike Srbije i u lično ime, želim da Vam prenesem izraze iskrenog saučešća - napisao je Vučić

  • 84

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Baraku Obami. Prenosimo vam telegram u celosti:

 VUČIĆ počasni gost PRVOG DIREKTNOG LETA do Njujorka

- Užasnula nas je i potresla vest o zločinačkom terorističkom napadu koji se dogodio u Orlandu u kojem su desetine nevinih ljudi izgubile živote, ili su ozbiljno ranjeni. U ime Vlade Republike Srbije i u lično ime, želim da Vam prenesem izraze iskrenog saučešća. Napad na bilo koju osobu, samo zbog identiteta, napad je na osnovne vrednosti koje nas definišu kao civilizovano društvo za koje se snažno zalažemo, a u kome nema mesta za mržnju prema bilo kome, a posebno ne prema pripadnicima manjinskih zajednica. Srbija je u bolu i tuzi danas sa narodom Amerike i spremna je da pruži svoj doprinos u borbi protiv sveprisutnog terorizma i ekstremizma. U ime Vlade i naroda Srbije, molim Vas da prenesete izraze iskrenog saučešća porodicama, koje su izgubile svoje najbliže - navodi se u telegramu premijera Vučića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    13. jun 2016 | 11:12

    Ovom priliko zelim da izjavim saucesce svim porodicama koje su izgubile svoje naj milije 99-te prilikom mucnog teroristickog napada koji je trajao 72 dana i cije se posledice osete i dan danas

  • Teodora

    13. jun 2016 | 11:07

    Ovo je strasno, tuga... Saucesce porodicama.

  • Danica

    13. jun 2016 | 11:08

    Svi moramo da se ujedinimo u borbi protiv delovanja teroristicki organizacija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA