≫ 

EU SE NEĆE RASPASTI POSLE BREGZITA: Evo šta građani Srbije misle o Uniji

Njih 30 procenata, takođe, misli da će Srbija postati članica EU, ali samo ako pored neophodnih reformi, "EU i SAD odluče da nas prime u članstvo u cilju jačanja svog uticaja u ovom delu sveta"

  • 6

Petina građana Srbije, tačnije 21 odsto, misli da će se Evropska unija sigurno raspasti posle izlaska Velike Britanije, rezultati su najnovijeg istraživanja agencije Faktor plus.

BREGZIT SE MOŽDA NIKADA NEĆE REALIZOVATI: Odluka Britanaca udzrmala celu EU, šta dalje?

Većina ispitanih građana - 46 procenata smatra da se EU ipak neće raspasti posle Bregzita, dok 28 odsto smatra "da nema jasnog odgovora na to pitanje", prenosi današnja Politika.

U telefonskoj anketi sprovedenoj od 24. do 30. juna, na uzorku od 1.200 ispitanika sa teritorije Srbije, bez KiM, 23 odsto ispitanih je izjavilo da će Srbija postati članica EU "uz uslov da završimo započete reforme i rešimo politička pitanja u regionu i sa evropskim partnerima".

HRVATI I BRITANCI BLOKIRAJU SRBIJU: I dalje spuštena rampa za otvaranje poglavlja 23!

Njih 30 procenata, takođe, misli da će Srbija postati članica EU, ali samo ako pored neophodnih reformi, "EU i SAD odluče da nas prime u članstvo u cilju jačanja svog uticaja u ovom delu sveta".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    1. jul 2016 | 11:50

    Ja ne znam kakvim sam ja ljudima okruzen, ali tih 48% sto misle da se nece raspasti ne bih mogao da nadjem kad bih mesec dana trazio.

  • Koja

    1. jul 2016 | 13:07

    Šta ima ovaj narod od tog dali hoće ili neće. Ma baš me z..... !

  • Mire

    1. jul 2016 | 19:18

    Ubedjen sam da ce se EU ubrzo raspati a to bi mi bilo veoma drago.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA