Vučić se sastao sa vlasnikom kompanije "Azvirt" Ćamilom Alijevim

Premijer Vučić izrazio je zadovoljstvo realizacijom radova na delu Koridora 11, deonica Ljig – Preljina i predložio formiranje stručnih radnih timova koji će analizirati mogućnosti dalje saradnje na infrastrukturnim projektima

  • 80

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa vlasnikom kompanije Azvirt Ćamilom Alijevim sa kojim je razgovarao o izvođenju najvažnijih infrastrukturnih radova na teritoriji Republike Srbije. Sastanku je prisustvovao i ambasador Azerbejadžana Eldar Hasanov.

VUČIĆ U PETAK PRIMA GRAĐANE: Više od 5.000 ljudi tražilo sastanak sa premijerom!

Premijer Vučić izrazio je zadovoljstvo realizacijom radova na delu Koridora 11, deonica Ljig – Preljina i predložio formiranje stručnih radnih timova koji će analizirati mogućnosti dalje saradnje na infrastrukturnim projektima, kao što su obilaznica oko Beograda, završetak Koridora 11, deonica Preljina – Požega i Moravski koridor, Pojate – Preljina.

Vučić: Više verujem Svetskoj banci, nego EPS-u

Vlasnik kompanije Azvirt i ambasador Hasanov istakli su da je ambijent za poslovanje u Republici Srbiji izuzetno povoljan, bez birokratskih prepreka, i da se iz tog razloga kompanija Azvirt odlučila za strateško prisustvo na teritoriji Srbije, odakle planiraju pokrivanje celog regiona Zapadnog Balkana. Kompanija Azvirt izrazila zainteresovanost i za učešće u procesu privatizacije u Srbiji.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Ambasador Alijev posebno je pozdravio posvećenost dve zemlje za unapređenje prijateljskih i ekonomskih veza.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    7. jul 2016 | 13:13

    Ovako kapitalni projekti su bitni za razvoj cele privrede nase zemlje.

  • Jana

    7. jul 2016 | 14:34

    Uspesne kompanije i treba zadrzati!

  • Goran

    7. jul 2016 | 15:37

    Dobra saradnja iz predhodnog perioda na Koridoru 11 se treba nastaviti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA