Vučić: Vredno radim na ekspozeu i na formiranju vlade

Vučić je poručio danas da građani mogu da budu mirni i da vlada čini sve što je potrebno po pitanju migrantske krize, ali da je situacija drastično teža od one pre godinu dana, jer je sebičluk u Evropi neuporedivo izraženiji

  • 10

Mandatar Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vladu formirati u najkraćem mogućem roku, u skladu sa zakonom i mogućnostima, a da trenutno radi na ekspozeu i na sastavu budućeg kabineta.

VUČIĆ CEO DAN RAZGOVARAO SA GRAĐANIMA: Ljudi su dobili pažnju, rešeno čak 35 slučajeva! (VIDEO)

Vučić je za televiziju Prva, na pitanje da li je neko od građana koji su danas bili kod njega na razgovoru pitao "kad će vlada", rekao da ih to uopšte nije zanimalo.

- A da su me pitali, rekao bih da vredno radim na ekspozeu i na sastavu nove vlade i da ćemo u najkraćem mogućem roku i u skladu sa mogućnostima završiti taj posao - rekao je Vučić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vučić je poručio danas da građani mogu da budu mirni i da vlada čini sve što je potrebno po pitanju migrantske krize, ali da je situacija drastično teža od one pre godinu dana, jer je sebičluk u Evropi neuporedivo izraženiji.

RAZGOVARALI VUČIĆ I DITMAN: Premijer sa zahvalio ambasadoru na pomoći Nemačke

Vučić je rekao da će se Srbija ponašati u skladu sa civilizacijskim dostignućima savremenog sveta, ali da će istovremeno umeti da zaštiti svoje nacionalne interese.

- Ali, čudim se onima kojima su puna usta Evrope, a svakoga dana donose različita antievropska rešenja - rekao je Vučić.

On je naveo da je situacija drastično teža od one sa kojom smo se suočavali pre godinu dana.

- To je kao u životu, kada vam sve ide lako onda sve teče kao podmazano. Svi su vam dobri i svi su vam veliki prijatelji. A kada naiđete na poteškoće, ođedanput svi okrenu leđa i svi se bave sobom, a na prijatelje zaboravljaju - rekao je premijer.

Istakao je da će Srbija da se ponaša odgovornije i ozbiljnije, ali je poručio da nijednog sekunda neće dozvoliti da nacionalni i državni interesi budu ugroženi.

Pogledajte o čemu je premijer danas razgovarao sa građanima:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pravdica

    9. jul 2016 | 10:45

    BOLJE NEMOJ NISTA DA RADIS!

  • Јован Дучић

    9. jul 2016 | 08:19

    Спасите Србију и Српски народ !! Дајте неопозиву оставку

  • Makarije

    9. jul 2016 | 08:12

    Kakav je ovo folirant,onaj iz S.Koreje je macji kasalj za naseg velikog vodju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA