Grubješić: Nećemo u vladu sa novim licima, a starom politikom

Članica Predsedništva URS-a tvrdi da stranku ne zanimaju funkcije, već isključivo program i ozbiljnost vlade

  • 1

Ujedinjeni regioni Srbije neće biti deo vlade koju čine nova lica i stara politika, izjavila je članica Predsedništva URS-a Suzana Grubješić i naglasila da tu stranku ne zanimaju funkcije, već isključivo program i ozbiljnost vlade.

Grubješić je rekla da je za URS najvažnije pitanje da li su kreatori vlade posle izbora shvatili da su potrebne suštinske reforme.

Ona je dodala da URS, kada je u pitanju učešće u formiranju vlade, posebno zanima kakav će biti antikrizni program vlade za privredu i mala i srednja preduzeća, kao i da li će nova vlada jednako da tretira sve gradove i opštine kroz politiku ravnomernog regionalnog razvoja.

- Ne zanimaju nas funkcije, već isključivo program i ozbiljnost vlade - tvrdi Grubješić.

Istovremeno ona smatra najvažnijim da "kreatori vlade" treba da budu spremni da timski rade na reformama i izvlačenju zemlje iz krize.

- Nismo napravili regione i ušli u parlament da bismo bili deo vlade sa novim licima, ali starom politikom, vlade koja ne razgovara o privredi i sa građanima, a probleme gura pod tepih - naglasila je Grubješić.

(D.Z./Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    29. maj 2012 | 16:02

    Ova zena i njen lider Kameleon nastavljaju da vredjaju gradjane Srbije . U vlasti su od pada Milosevica i uvek imali extra pozicije . STOP stranackom zapoljavanju a u tom trenutku svi znaju da oni zapoljavaju ljude u zamenu za glasanje na izborima za njih. Kad ce pravosudje jednom da radi svoj posao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA