ŽELIM NOVOJ VLADI SRBIJE SVE NAJBOLJE: Bivši rumunski premijer Ponta prisustvovao sednici skupštine

Srbija je, istakao je Ponta, uvek bila najbolji sused i prijatelj Rumunije i siguran je da Srbija treba da se priključi EU

  • 0

Bivši premijer Rumunije Viktor Ponta, koji danas prisustvuje sednici skupštine na kojoj mandatar Aleksandar Vučić izlaže ekspoze, izjavio je da je u Beogradu kako bi Srbiji, srpskom narodu i novoj vladi poželeo sve najbolje u najvažnijim procesima koji su pred njima.

SRBIJA DOBIJA NOVU VLADU: Evo šta se sve dešavalo u NARODNOJ SKUPŠTINI

Srbija je, istakao je Ponta, uvek bila najbolji sused i prijatelj Rumunije i siguran je da Srbija treba da se priključi EU.

- Srbija ima značajnu ulogu kad je reč o stabilnosti u regionu i svi vidimo u Srbiji važnog igrača za regionalnu stabilnost - rekao je Ponta novinarima u parlamentu.

Srbija, prema njegovim rečima, u narednim mesecima i godinama mora da sprovede važne ekonomske reforme i da pokaze građanima da prosperitet dolazi zajedno sa bezbednošću, stabilnošću i evropskim intregracijama.

- Želim novoj vladi sve najbolje - rekao je Ponta potvrđujući još jednom prijateljstvo dve države.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA