Knežević: Nova Vlada će još intezivnije raditi za dobrobit građana

Vlada je u prethodnom mandatu uspostavila stabilnost, naveo je Knežević, uveren da će novi saziv još jače i intezivnije raditi na dobrobit građana

  • 88

Novi ministar privrede Goran Knežević obećava da će posvećeno i energično učestovati u svim aktivnostima Vlade Srbije koje će građanima doneti bolji životni standard.

OVO SU NOVI ČLANOVI VLADE SRBIJE: Vučić predstavio ljude koji će voditi državu do 2020. godine!

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Knežević je naveo da novoformiranu Vladu Srbije čine sposobni i odgovorni ljudi koji će raditi u interesu svih naših građana.

- Vlada Republike Srbije i premijer Aleksandar Vučić imaju jasnu viziju koja ukazuje na to da za našu državu počinje nova era, era uspostavljanja stabilne privredno-ekonomske klime, povećanja plata i penzija i otvaranja novih radnih mesta - naveo je Knežević.

Ovo su biografije premijera i ministara Vlade Srbije

Vlada je u prethodnom mandatu uspostavila stabilnost, naveo je Knežević, uveren da će novi saziv još jače i intezivnije raditi za dobrobit građana.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Shodno tome, mogu da obećam da ću posvećeno i energično učestovati u svim aktivnostima Vlade Republike Srbije koje će našim građanima doneti bolji životni standard -  naveo je Knežević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    15. avgust 2016 | 12:58

    Ne sumnjam u rad sadašnje vlade, izabrao ih je čovek koji ceni rad.

  • aca

    15. avgust 2016 | 13:32

    Gradjani su oduvek bili na prvom mestu

  • Dragan

    15. avgust 2016 | 13:32

    Od nove vlade se i to i očekuje i još većim intezitetom, sve na dobrobit građana i države Srbije.Sve suprotno tome nas vodi unazad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA