UVREDE U SKUPŠTINI PRŠTE NA SVE STRANE: Šešelj i Zorana Mihajlović imali do sada neviđeni OKRŠAJ!

Sve je počelo na polaganju zakletve članova nove vlade, kad je ministarka saobraćaja zbog gužve u sali Skupštine rekla: "Pazite, ne gurajte me! Ako ovako nastavite, pašću Šešelju u krilo"

  • 23

Lider SRS Vojislav Šešelj i potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, nastavili su da se prepucavaju i nakon što joj je on poručio da je mogla da se nabode na njegovo koplje u Skupštini.

MIHAJLOVIĆ ODGOVORILA ŠEŠELJU: Njegovi napadi su prostakluci najgore vrste

Na Mihajlovićkine reči da je prostak, Šešelj joj je ovog puta poručio da je glupa!

VOJISLAV SESELJ

Sve je počelo na polaganju zakletve članova nove vlade, kad je ministarka saobraćaja zbog gužve u sali Skupštine rekla:

"Pazite, ne gurajte me! Ako ovako nastavite, pašću Šešelju u krilo."

Potom se lider SRS nadovezao komentarom da bi mu se on nabola na koplje da mu je pala u krilo dok su je gurali na izlazu iz skupštinske sale.

Nije mu prvi put

Zorana Mihajlović je tek juče reagovala Šešeljevu izjavu, ocenjujući je kao nekulturnu i prostu.

- Vojislav Šešelj, šta reći, čovek koji, verujem, sigurno neće stati sa svojim napadima pre svega na žene, kao i na mene, ali to nije prvi put. To su, rekla bih, prostakluci najgore vrste i to je nešto što nadalje može da se očekuje od jednog takvog čoveka - odgovorila je ona i objasnila zašto nije odmah reagovala.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Očekuje osudu

- Očekivala sam da će reagovati svi oni borci za ženska prava i rodnu ravnopravnost, nevladine organizacije i političari. Danas sam u pitanju ja, sutra ste vi, prekosutra možda vaša ili nečija ćerka, i to su nedopustive stvari u političkom i društvenom životu jedne zemlje - navela je Mihajlovićeva.

Šešelj joj ni ovog puta nije ostao dužan.

- Ona traži zaštitu ženskih prava? Ona je ministar, ima suvlašće u rukama. Koliko je glupa, to je neverovatno. Treba neko spolja da stane u zaštitu ministra?! Pa, kako ministar može biti nezaštićen? Ja ne razgovaram sa ženom, nego sa ministrom. Kad ne bude više ministar, neću je se nigde ni setiti. Da je vidim na ulici, okrenuću glavu da vidim ima li igde šta lepše da se vidi. Osim toga, ako ne bude ministar, možda će biti negde u zatvoru - poručio je Šešelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA