Vučiću formiranje Vlade Srbije čestitali premijer BUGARSKE I premijer HOLANDIJE

Isrene čestitke povodom formiranja nove Vlade

  • 68

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku premijera Bugarske Bojka Borisova i čestitku premijera Holandije Marka Rutea povodom formiranja nove Vlade.

(UŽIVO) ZASEDANJE SKUPŠTINE: Rasprava o formiranju nove Vlade!

Premijer Borisov iskreno čestita novu Vladu. Njegovu čestitku prenosimo u celosti.

- Primite iskrene čestitke povodom izbora za predsednika Vlade Republike Srbije i formiranja nove Vlade Republike Srbije. Ovom prilikom izražavam svoje zadovoljstvo kontaktima i razgovorima između bugarskih i srpskih državnih institucija u poslednje vreme, uključujući i razgovore o ekonomiji, infrastrukturi, regionalnom razvoju i bezbednosti. Samo kroz dalje produbljivanje bilateralne saradnje možemo da doprinesemo blagostanju naša dva naroda, kao i miru i stabilnosti u Jugoistočnoj Evropi. Ovom prilikom želeo bih da potvrdim da Bugarska dosledno podržava evropsku perspektivu Republike Srbije i pravo njenih građana da budu deo evropske zajednice“, navodi se u čestitki premijera Bugarske - navodi se u čestitki.

VUČIĆ ČITAO EKSPOZE ŠEST SATI: Premijer predstavio ministre, nastavak danas u 10 časova (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podršku izboru nove vlade dali SVM i Nova Srbija

Rute je takođe iskreno čestitao Vučiću. I njegovu čestitku prenosimo u celosti.

- Upućujem Vam srdačne čestitke povodom ponovnog izbora na mesto premijera. Radujem se nastavku našeg zajedničkog rada i uveren sam da ćemo i ubuduće razvijati dobre odnose i konstruktivnu saradnju naših vlada za dobrobit obeju zemalja. Želim Vam da sa mudrošću i mnogo uspeha obavljate svoju važnu dužnost - navodi se u čestitki holandskog premijera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    20. avgust 2016 | 13:22

    Ako su iskrene cestitke onda su uvek dobro dosle.

  • Kosta

    20. avgust 2016 | 13:29

    O nasoj drzavi se sada mnogo vise prica i mnogo vise komentarise, pomerili smo se tacke i krenuli da radimo punom parom, zato smo i na udaru kada su pohvale u pitanju!

  • krunica 2

    20. avgust 2016 | 13:14

    Cestitike koje smo dobili od premijera Bugarske i Holandije su snazan vetar u ledja Srbiji, lepo je znati da nas ceo svet podrzava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA