Vučić: Veće plate i penzije - ZA DVA MESECA!

- Ne podnosim laka rešenja, da ste birali ljude koji su za laka rešenja, propali bismo načisto i bankrotirali, ali ja znam da narod razume da smo morali da preduzmemo teške mere - rekao je premijer

  • 84

- Povećaćemo plate u javnom sektoru i penzioneri će imati veće penzije i to već za dva meseca, poručio je premijer Aleksandar Vučić nakon polaganju kamena temeljca za fabriku u mestu Draganić, u opštini Raška.

VUČIĆ NAJAVIO DEFICIT: Javni dug ove godine neće preći 73 odsto

- Slede nam veće plate u javnom sektoru i veće penzije, jer o tome sada možemo da govorimo kad su javne finansije u redu - rekao je Aleksandar Vučić.

- Ne podnosim laka rešenja, da ste birali ljude koji su za laka rešenja, propali bismo načisto i bankrotirali, ali ja znam da narod razume da smo morali da preduzmemo teške mere - dodao je premijer.

- Da nismo to učinili -  ističe - da nisu javne finansije ovakve kakve su danas, ne bismo ni razmišljali koliko ćemo da povećavamo plate u javnom sektoru i primanja penzionera. I to ne u nekoj budućnost ili ne znam kada, već za dva meseca - zaključio je premijer.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA