Ministar Vulin uručuje donaciju za učenike sa oštećenjem vida

Medicinska škola "Beograd" već četiri decenije uspešno školuje učenike sa oštećenjem vida, a poslednjih godina je, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, taj proces znatno unapređen

  • 3

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin uručiće danas u Medicinskoj školi "Beograd" donaciju namenjenu odeljenjima koja školuju fizioterapeute oštećenog vida.

E OVO JE PRAVI POTEZ: Vozila zaplenjena od kriminalaca poklonjena roditeljima bolesne dece!

Kako je navedeno u saopštenju, reč je o ultrazvučnom masažeru vrednom 590.784 dinara, koji je doniralo preduzeće Profesional Medic.

Medicinska škola "Beograd" već četiri decenije uspešno školuje učenike sa oštećenjem vida, a poslednjih godina je, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, taj proces znatno unapređen.

Informatički kabinet je opremljen kompjuterima sa sinhronizatorima govora, Brajevim i reljefnim štampačima, a Fizio kabinet savremenim aparatima za fizioterapiju.

Oprema je dostupna svim fizioterapeutima oštećenog vida, a ne samo učenicama škole, kako bi mogli da se stručno usavršavaju i prate savremene trendove iz oblasti fizioterapije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xman

    6. septembar 2016 | 09:27

    "Ministar Vulin". Dovoljno mi je ovo da procitam da razumem sve one koji beze glavom bez obzira u bilo koju zapadnu zemlju.

  • Milena

    6. septembar 2016 | 11:54

    Taj Vulin je licemerna gnjida! Slabic i kukavica koji je naucio dva stiha Puskina pa oce da vlada! On nekom da pomogne?!!! Ajde da se smejemo zajedno gluposti ovog naroda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA