≫ 

Pajtić dao izjavu pred Višim sudom zbog pretnji

Predsednik DS je upozorio predsednika SNS Aleksandra Vučića i njegove saradnike da će govor mržnje koji emituju protiv novinara, intelektualaca, umetnika, predsednika i predstavnika DS kao najvažnije opozicione stranke, na kraju dovesti do toga da će neko stradati kao žrtva te atmosfere koju su oni produkovali

  • 35

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je da je danas dao izjavu Višem javnom tužilaštvu povodom pretnji smrću koje su upućene njemu i pokrajinkoj poslanici s liste te stranke Jeleni Balašević.

Pajtić: Želim da DS bude avangarda!

- Siguran sam da će tužilaštvo na profesionalan način uraditi svoj posao, međutim, upozoravam Vučićev režim da govor mržnje koji emituju on i njegovi funkcioneri direktno dovodi do ovakvih incidenata i dovodi do pretnji i do mogućnosti nasilja i do atmosfere hajke - izjavio je Pajtić, a saopštio DS.

Predsednik DS je upozorio predsednika SNS Aleksandra Vučića i njegove saradnike da će govor mržnje koji emituju protiv novinara, intelektualaca, umetnika, predsednika i predstavnika DS kao najvažnije opozicione stranke, na kraju dovesti do toga da će neko stradati kao žrtva te atmosfere koju su oni produkovali.

PAJTIĆ: Ameriku brine to što se Rusija meša u formiranje VLADE!

- Neko će stradati kao žrtva atmosfere koju produkuju njegovi tabloidi u kojima se na stotinama stranica blate politički neistomišljenici. Zbog toga je važno da atmosfera u društvu bude takva da se omogući demokratski dijalog, a nas neće nista zaustaviti ni uplašiti ni sprečiti da kritikujemo ovu i ovakvu lošu vlast - kazao je Pajtić.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bazinga

    7. septembar 2016 | 16:18

    Kako DS najveca opoziciona stranka kad jedva presli censuz?

  • Kazanova

    7. septembar 2016 | 18:54

    Ja apelujem na Pajtica da prihvati realnost,i da vidi svoj izborni rezultat.

  • deks

    7. septembar 2016 | 15:54

    Nisi platio clanarinu majstore,a?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA