PREDSEDNIK AMERIČKE PRIVREDNE KOMORE: Investiranje u Srbiji će doneti nova radna mesta, proizvode i poreze u budžet države

- Srbija je mala zemlja, nalazi se između Istoka i Zapada. Amerika je najmoćnija zemlja na zapadnoj hemisferi, prema tome uvek je dobro biti u Americi, uvek je dobro imati dobrog saveznika u Americi - rekao je Zoran Petrović

Predsednik Američke privredne komore Zoran Petrović ocenio je da je za Srbiju dobro to što je premijer Aleksandar Vučić otišao u SAD, jer je važno u njima imati saveznike.
VUČIĆ I DAČIĆ U NJUJORKU: Predvode srpsku delegaciju na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija!

- Srbija je mala zemlja, nalazi se između Istoka i Zapada. Amerika je najmoćnija zemlja na zapadnoj hemisferi, prema tome uvek je dobro biti u Americi, uvek je dobro imati dobrog saveznika u Americi - rekao je Petrović novinarima u Beogradu.
GORAN KNEŽEVIĆ: Premijerova poseta SAD će imati veliki efekat na privredu Srbije!
On kaže da Srbija vodi dobru ekonomsku politiku, koja je podržana od SAD-a i njenih institucija, te i da se politički odnosi sa tom zemljom razvijaju u dobrom pravcu.
- Ekonomska i politička stabilnost je važna za investicionu klimu i to je ono što ohrabruje ljude da investiraju u Srbiju. Politička i makroekonomska stabilnost je od ključnog značaja za bilo koga ko razmišlja da investira u Srbiju - rekao je Petrović.
On je podsetio da će nekoliko američkih kompanija investirati u Srbiju, te da je obim investicija oko 20 miliona evra.
- To je dobra stvar jer će doneti nova radna mesta, nove proizvode koje ćemo da izvozimo i nove poreze u budžet države - zaključio je Petrović.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alisa

    Investicije ce doneti nova radna mesta.

  • Leona

    Investicije ce doneti nova radna mesta.

  • Cune

    Ova poseta zbog značaja sagovornika pruža velike mogućnosti da se dogovore neke konkretne stvari.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima