≫ 

DECU VAM VIŠE NEĆEMO PRAŠTATI: Neka je proklet svako ko poželi rat!

 ≫ 

Mišljenja o pretnjama ratom u Republici Srpskoj su podeljenja, ali su svi saglasni da do njega ne treba da dođe * Enis Bešlagić: Ako imaju svoju decu, neka slobodno ratuju * Rade Aleksić: Gde su bili tokom devedesetih? * Aleksandar Popov: Svi se pitaju da li će biti rata, ali ne i kada će naći posao

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jablanka

    25. septembar 2016 | 23:45

    Kome se ne sviđa ovdje, šta je problem, nek' u kamion natrpa zemlju, kuću, punicu i ostalu živinu i vozi Miško! A kome je do rata, treba im podijeliti puške i odvesti na Popovo polje i bujrum pucajte jedni na druge, ima mjesta, sija sunce. A svakako mi još rat traje, valja kredit vraćati, ni struje, ni vode, ni mesa :-)

  • major . Milan Tepic RSK .

    24. septembar 2016 | 23:15

    Sefera Halilovica poznajem jako dobro i Atifa Dudakovica. Sefer je obican cirkusant nesto poput Seselja ali netreba zanemariti njegove pretnje on prica iz usta Izetbegovica i vjerujte da nemisli dobro Srpskom narodu ni u ratu nije postovao zenevsku konvenciju a kao covjek bijo je los mogao se pod ruku da uhvati sa svojim mudzehedinima. Nije on to slucajno rekao oni imaju taj plan samo zele da cim prije krenu u realizaciju ali ovaj put su se grdno prevarili nije vino posto je bilo . Republika Srpska je jaka a i Srbija je tu tako da ce zla biti ali na stetu Seferovog naroda. Ja predlazem da Sefer odmah u rat posalje svog sina kao i Dodig a da nas i nasu sdjecu ostave da zivimo u miru zar je mnalo poginulo nevinih na sve tri strane. Bojim se da i zapad zeli taj rat samno se prave neobavjesteni. Narod treba sa obe strane da se slozi i ove bukadzije kazniti ja zelim mir svim dobrim narodima koje vjere buili da se opametimo za sva vremena.

  • Z.P.Crnoriječki

    24. septembar 2016 | 13:47

    PATILI SMO Da li će vrijeme svojom rukom izlečiti rane izbrisati sijećanja vama, kad pali su:Jure,Mate, Jozo,Stipe. Za grane stogodišnje Lipe. Da li će vrijeme svojom rukom izliječiti rane. Izbrisati sećanja vaša, kad pali su:Mehmed,Ibro Sulejman,Paša. Boreći se žarom za cvijetnu poljanu beharnu. Da li će vrijeme svojom rukom izliječiti rane izbrisati sećanja naša kad pali su:Goran,Zoran Sava,Saša. Za zelenu goru olistalu listom. A patili smo,patili bolom i tugom istom!!! AUTOR: Z.P.Crnoriječki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA