VUJOVIĆ: Nije lako smanjiti broj zaposlenih, a da ne ostanu nepopunjena mesta za koja nema kvalifikovanih!

Vujović je kao primer naveo da se prošle godine u Ministrarstvu finansija išlo sa smanjenjem od oko 750 zaposlenih na broj od oko 10. 000 ljudi, na osnovu takozvanih linearnih metoda

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika BASA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • GP

    28. septembar 2016 | 13:19

    Da mi je vlast samo mesec dana ja bih im pokazao kako je to lako uraditi, veoma lako. Oni to nece da urade jer to im je rosbina, kumovi i prijatelji. Naravno, najlakse je smanjiti plate i penzije. Sram vas bilo!

  • No name_Bg

    28. septembar 2016 | 12:54

    O cemu dalje da pricamo kada vecina direktora i nacelnika javnih preduzeca ne zeli da prima mlade i neiskusne ljude na praksu jer bi im samim tim ugrozili njihovu razradjenu semu i kombinaciju za mito i korupciju. 8 godina provedenih i drzavnoj firmi sa skolom koja je trebala za to radno mesto, diploma stecena sasvim normalno ali sta dalje da pricam kada nisam zeleo da budem poltron i uvlakac, niti u jednoj stranci...dovoljno je bilo da posle 8 godina dobijem otkaz jer nisam u nijednoj stranci i na moje mesto dolazi osoba kojoj je tata neki da ne kazem sta u jednoj opstini, mama da ne kazem sta u komunalnom, a osoba koja je dosla na moje mesto ima zavrsen megatrend univerzitet koji za struku i delatnost kojom se bavimo uopste ne odgovara...no nebitno je to...bitna stvar je da ce ta osoba biti poslusna, odradjivati stvari koje mu nacelnik kaze i to je to. Desava se cak i da se u jednom periodu tacnije zimus taj nacelnik hapsi, pusta da se brani sa slobode i opet vraca na istu funkciju, a samim tim sada radi stvari koje je radio samo 10 puta vise jer i sam zna da je kriv i da ce biti osudjen za to pa da malo zaradi za porodicu. Eeee moja srbijo...kretenska drzavo!!!! P.S."Pitam se da li bi optuzenog direktora nekog preduzeca vratili na posao da radi do okoncanja presude tj. istrage npr. u Nemackoj, Austriji..., posto se ovde kod nas prepisuju zakoni od njih. Sta li bi bilo u tom slucaju tamo? Ili bi ga mozda sklonili i nema da radis dok se proces ne zavrsi, sta mislite?"

  • Ime

    28. septembar 2016 | 12:21

    Preuzmite model otpustanja kao u Privrednoj komori Beograda. Prvi na spisku- invalidi, samohrani i roditelji sa decom. Sve fakultetski obrazovani..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA