Mihajlović: Vučić će proceniti ko će biti predsednički kandidat, ali tek sledeće godine

Mihajlović je rekla da je predsednik stranke Aleksandar Vučić jasno pokazao da ume i da proceni i da oceni, ističući da je izbor predsedničkog kandidata sad potpuno nametnuta tema, jer su izbori tek sledeće godine

  • 16

Srpska napredna stranka će o kandidatu za predsednika Republike razgovarati tek sledeće godine, rekla je Zorana Mihajlović.

DA LI ĆE SRBIJA DOBITI PRVU PREDSEDNICU: Zorana Mihajlović potvrdila da joj nije ponuđeno da se kandiduje, ako bude razmisliće

Komentarišući to što se među koalicionim partnerima naprednjaka govori kakvu bi podršku kao kandidat za predsednika imala i pre nego što je kandidatura objavljena, ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je za RTS rekla da je to potpuno nametnuta tema, podsetivši da se predsednički izbori održavaju tek sledeće godine.

Zorana Mihajlović progovorila o svojoj PREDSEDNIČKOJ KANDIDATURI!

SNS o tome razgovara sledeće godine, kaže Mihajlović i dodaje da je predsednik stranke Aleksandar Vučić svojim radom jasno pokazao da ume i da proceni i da oceni.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Pustite predsednika stranke da u trenutku kada se o tome bude razgovaralo proceni ko će biti kandidat SNS - rekla je Mihajlović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Viko

    28. septembar 2016 | 10:29

    Upropasti nas covek i dalje vlada Srbijom, narode dozovi se pameti!

  • Sebojle

    28. septembar 2016 | 10:26

    Tesko nama sa vama!

  • Severac

    28. septembar 2016 | 10:46

    Podržavam Vučka, ali tebe ne mogu da gledam.....mešaš se bre svuda, demek se razumeš u evrointegracije, železnice, prostorno planiranje, puteve, građevinu, energetiku....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA