LDP: Koji političar je naredio ubistvo Đinđića?

Svaka informacija o ovom slučaju koju iznose svedoci pred državne organe mora biti ispitana do kraja, poručili su iz LDP-a

  • 62

Liberalno demokratska partija pozvala je danas vlast da hitno reaguje i ispita navode iz izjave Miloša Simovića, osuđenog u postupku za ubistvo premijera Zorana Ðinđića, u kojoj je ponovio da je još 2011. godine Tužilaštvu dostavio ime političara koji je direktno umešan u pripremu i izvršenje atentata.

"UBICA ĐINĐIĆA JE TAJNO POBEGAO U LONDON": Nove šokantne tvrdnje iz intervjua sa LEGIJOM

U LDP-u smatraju da svaka informacija o ovom slučaju koju iznose svedoci pred državne organe mora biti ispitana do kraja, pa tako i optužba da je "određeni političar direktno naredio ubistvo premijera Ðinđića.

- Zato državni organi moraju da utvrde o kom političaru se radi i to javno objave - navedeno je u saopštenju LDP-a.

ŠTA BI SA SRBIJOM BILO DA ĐINĐIĆ NIJE UBIJEN? Evo gde bi Srbi sada bili da je Zoran živ! (VIDEO)

Iz te stranke poručuju da bi eventualno odlaganje otkrivanja nalogodavaca atentata na premijera produžilo agoniju u kojoj se od 12. marta 2003. nalazi čitavo srpsko društvo i pogodovalo onima kojima je bilo u interesu da se zaustave reforme koje je Ðinđić sprovodio i koji su dali sve da do njegove eliminacije dođe.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

- Liberalno demokratska partija se od svog osnivanja zalaže za otkrivanje pune istine o političkoj pozadini ubistva Zorana Ðinđića i istrajaće u toj borbi bez obzira na brojne otpore, koji za cilj imaju sakrivanje činjenica i davanje političkog legitimiteta samom atentatu - navodi se u saopštenju te stranke.

OVO SU NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA ZORANA ĐINĐIĆA! Srpski istražitelj OTKRIVA PRAVU ISTINU o zločinu koji je zapalio Srbiju (FOTO)

Iz ove partije najavljuju da će LDP u Skupštini Srbije ponovo podneti Predlog rezolucije o utvrđivanju političke pozadine ubistva Zorana Ðinđića kojom će se državni organi obavezati na razotkrivanje svih okolnosti pripreme i izvršenja ubistva i da nijedan nosilac političke, stranačke ili javne funkcije ne sme biti pošteđen građanske obaveze da pred policijom i pravosuđem odgovori na sva pitanja u vezi sa političkom pozadinim tog ubistva.

BRITANSKI SPECIJALCI IZ MI6 HAPSILI SU ĐINĐIĆEVE UBICE! Otkrivena tajna kako su uhvaćeni kriminalci iz ZEMUNSKOG KLANA

- Nikada nećemo odustati od istine koju sa sobom nosi ubistvo prvog demokratskog premijera Srbije i nastavićemo da se borimo za modernu Srbiju koju je on želeo da stvori, bez obzira na sve prepreke koje nam svakodnevno na tom putu stoje - poručili su iz LDP-a.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    29. septembar 2016 | 15:45

    Slažem se da se ispita, ali da se takođe ispita odakle predsedniku vaše stranke tolike pare i odakle mu podočnjaci karakteristični za uživaoce teških droga

  • sole

    29. septembar 2016 | 16:17

    suociti Legiju- Cedu,Ilica, Covica kao i Simovice,Buhu i gotova stvar. Cedo gde je zavrsila DROGA iz trezora? Odgovor! da se hoce moze sve da se resi,medjutim svi su izgleda umesali prste te im nije u interesu.

  • Савица

    29. septembar 2016 | 16:17

    НЕ ИДИТЕ ДАЛЕКО, ТУ ЈЕ У ВАШОЈ СТРАНЦИ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA