≫ 

Stefanović: Samo Vučićev kandidat za predsednika može da spreči Šešeljevu pobedu

- Siguran sam da će se voditi najboljim interesima Srbije kada bude predlagao kandidata za najvišu državnu funkciju - naveo je Stefanović

Potpredsednik vlade Nebojša Stefanović poručio je večeras da je uveren da će Aleksandar Vučić predložiti dobrog kandidata za predsednika Srbije, koji će voditi računa o interesima zemlje, a da bi u suprotnom Vojislav Šešelj nesumnjivo pobedio.

Mihajlović: Vučić će proceniti ko će biti predsednički kandidat, ali tek sledeće godine

- Uveren sam da će Vučić predložiti dobrog kandidata za predsednika Srbije, koji će umeti da vodi računa o interesima naše zemlje i pomogne da naš narod živi bolje. U suprotnom će Šešelj nesumnjivo pobediti - rekao je Stefanović Tanjugu, upitan da li očekuje da SNS uskoro izađe sa kandidatom za predsednika Srbije.

Stefanović, koji je funkcioner SNS, rekao je da ima puno poverenje u Vučića i njegove odluke.

- Siguran sam da će se voditi najboljim interesima Srbije kada bude predlagao kandidata za najvišu državnu funkciju - naveo je Stefanović.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kikindjanin

    3. oktobar 2016 | 00:27

    Bilo bi pogubno da Seselj pobedi. SNS ce kandidovati ozbiljnog coveka koji ce se boriti za ono sta je u najboljem interesu Srbije.

  • Aca

    3. oktobar 2016 | 00:00

    Šeki je simpatičan,ali narod traži sigurne lidere.Kandidat iz vladajuće strukture vlasti ima veće šanse.

  • maja

    3. oktobar 2016 | 00:26

    Najbitnije je da kandidat kojeg izabere premijer dobro vodi našu zemlju, i da sve što bude radio, radi u interesu građana, a sigurno će tako biti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA