Milićević: Nema krize u SPS

Upitan da li očekuje da još neko napusti stranku nakon što je Statutarna komisija kaznila ukorom pred isključenje nekoliko funkcionera, Milićević je rekao da u ovom trenutku isključuje mogućnost da još neko napusti stranku

  • 1

U SPS-u ne postoji kriza i u ovom trenutku isključuje se mogućnost da još neko, posle Dijane Vukomanović, napusti stranku, rekao je šef poslaničke grupe te stranke Ðorde Milićević.

Dijana Vukomanović napustila SPS!

- Svako u stranci radi svoj posao i za nas je ključan cilj da radimo to za šta smo preuzeli odgovornost, jer smatramo da tako radimo u interesu građana - rekao je Milićević novinarima u Skupštini Srbije.

Na pitanja novinara u vezi sa izlaskom Dijane Vukomanović iz SPS, Milićević je više puta ponovio da će se o tome razgovarati unutar stranke, jer su to unutarstranačka pitanja, a da će javnost biti blagovremeno obaveštena.

DAČIĆ PORUČIO NEZADOVOLJNIMA: Kome smetaju dugovi, izvol'te, neka ide iz stranke!

Upitan da li očekuje da još neko napusti stranku nakon što je Staturarna komisija kaznila ukorom pred isključenje nekoliko funkcionera, Milićević je rekao da u ovom trenutku isključuje mogućnost da još neko napusti stranku.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

On je podsetio da je Stratutarna komisija autonoman organ koji ima slobodu u donošenju odluka.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA