Mandić: Crna Gora će povući priznanje Kosova!

Ukoliko Demokratski front pobedi na izborima, obećali su ispravljanje višedecenijske nepravde prema onima koje je pljačkao Đukanovićev režim

  • 31

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić obećao je da će Crna Gora povući sramno priznanje lažne države Kosovo koje je verifikovala vlada Mila Đukanovića, kao i  sankcije Rusiji, a o članstvu u NATO-u će pitati narod na referendumu, ukoliko njegova stranka pobedi na parlamentarnim izborima 16. oktobra.

ĐUKANOVIĆ PORUČIO SRBIMA: "Nismo hteli da vam naškodimo priznanjem Kosova, to je ranije izgubljena bitka" (VIDEO)

Cilj Nove srpske demokratije, članice Demokratskog fronta, je rušenje vlasti DPS-a.

- Naša borba je počela 13. jula prošle godine u Beranama, a od 27. septembra smo sa narodom bili na ulici i branili dostojanstvo Crne Gore, izloženi torturi, suzavcima, pendrecima, šok-bombama, hapšenjima. Naš cilj je rušenje vlasti DPS, a ne popravljanje režima iznutra kako to, očigledno, nameravaju neki u opoziciji koji po naredbi trećih sekretara američke ambasade u Podgorici planiraju da opet budu u vladi sa DPS - rekao je Mandić.

Smatra da je Crna Gora sada na pogrešnom putu, i da je zato trenutna vlast izgubila podršku naroda.

- Ona je sada na pogrešnom putu. Milo Đukanović je vodio politiku koja nije imala podršku većine građana, već u interesu stranih sila, pogotovo NATO. Svaka politika koja nema većinsku podršku naroda u čije ime se vodi je pogrešna politika. Demokratski front će to ispraviti.

Printskrin: Youtube/Nova Srpska Demokratija Printskrin: Youtube/Nova Srpska Demokratija

Narod Crne Gore treba da se sam izjasni oko članstva Crne Gore u NATO, i o tome ne smeju odlučivati međunarodni moćnici.

- Među njima prednjače ambasade NATO država u Podgorici. Đukanoviću su zauzvrat odobravali izborne krađe i neograničenu vlast. Čak su mu i onda kada je bio gotovo oboren, posle protesta DF, podvodili delove opozicije kako bi odbranili njegovu premijersku funkciju - rekao je Mandić.

NOVI PROTESTI U PODGORICI: Demokratski front najavio još veće demonstracije (FOTO) (VIDEO)

Ukoliko pobede na izborima, obećali su ispravljanje višedecenijske nepravde prema onima koje je pljačkao Đukanovićev režim.

- Ispravićemo nepravdu. Milovi rođaci, kumovi, prijatelji i partneri iz sveta organizovanog kriminala su postali maltene gospodari Crne Gore. Naša vlada će prva u regionu izvršiti jednokratno opraštanje dugova za struju, vodu i komunalije - kaže Mandić.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    6. oktobar 2016 | 10:17

    Naravno da cemo povuci sramno priznanje Kosova. Kosovo je Srpska Zemlja. Milo je protiv vecine naroda priznao

  • Slobo CG

    6. oktobar 2016 | 10:14

    Ako Bog da da pobijedimo. 30 godina skoro vlada jedan te isti čovjek. Upropastio nas je. A samo sebe obogatio

  • Petar pan

    6. oktobar 2016 | 10:33

    Samo ujedinjena Opozicija može da pobedi onog Diktatora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA